Fuze Outdoor viert haar vijfjarig jubileum en pakt groots uit

Aan het einde van de zomer, op een prachtige locatie in het midden van het land vindt jaarlijks het alsmaar groeiende Fuze Outdoor plaats. Op 15 September a.s. bestaat Fuze Outdoor vijf jaar en pakt tijdens dit lustrum grootser uit dan ooit! Met een totaal vernieuwde huisstijl, een open-air Hardstyle area en een vernieuwde House area zal het festival opnieuw naar een hoger level getild worden. Check hieronder de complete line-up, de area’s en overige belangrijke informatie.

Vijfjarig Jubileum wordt gevierd met een totaal nieuwe huisstijl!

“Megabase” Open-Air Area
Dit jaar brengt High Energy Events het bekende concept “Megabase” naar Fuze Outdoor! Megabase staat garant voor een dag keihard stampen en helemaal los gaan onder het genot van de beste Hardstyle beats. Daarnaast zal de Megabase Open-Air Area voorzien zijn van diverse internationale artiesten, spectaculaire showeffecten en knetterhard geluid! Bekijk hieronder de line-up!

Megabase Open-Air Area:
E-Force
Frequencerz
Ran-D
Noisecontrollers
Alpha2
B-front
Proto Bytez
Global Soundz
Endymion
Hosted by MC Renegade

Benieuwd naar Megabase? Check hier de aftermovie van afgelopen Fusion of Dance Festival (the Harder Styles).

YouTube Preview Image

“At My House” Area
Het nieuwste concept van Dance Villa Entertainment wat de naam “At My House” draagt, heeft zich afgelopen jaar meer dan bewezen in Nederland. Met succesvolle edities waarbij de beleving een grote rol speelt, is Fuze Outdoor dan ook trots dat Dance Villa de House Area zal gaan hosten. Deze area zal zich zoals vorig jaar ook bevinden in een grote tent, welke uiteraard voorzien is van de mooiste laser en showelementen. Ook deze area staat als een huis met onderstaande dikke line-up!

At My House Area:
Sidney Samson
Shermanology
Jean
Billy the Kit
Ruben Vitalis
Tony Cha Cha
Quintin
Randy Katana
Spinmeister
Digital Skills
Robbinyo
Hosted by MC Boogshe

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar voor slechts €29,50 ex. Fee op www.fuze-outdoor.nl, www.highenergyevents.nl of via Paylogic bij een van de 400 Primera Stores bij jou in de buurt. Ook via de Facebook Pagina van Fuze Outdoor: www.facebook.com/fuzeoutdoor zijn de tickets eenvoudig te bestellen! Aarzel dus niet en koop vandaag nog jouw ticket!
Busvervoer

Vanuit heel Nederland rijden bussen naar Fuze Outdoor, check voor meer info www.eventtravel.nl. Staat jouw opstapplaats er niet bij, dan kun je deze speciaal aanvragen.

Event: Fuze Outdoor
Tijd: 12:00 – 00:00
Adres: Stadspark – Veenendaal
Leeftijd: 16+
VVK: €29,50 / DVK: €40,00

Blijf op de hoogte over Fuze Outdoor via onze website en social media kanalen: www.fuze-outdoor.nl, www.facebook.com/fuzeoutdoor, www.twitter.com/fuzeoutdoorVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 09-07-2012 om 19:55 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook