Geannuleerde tickets Hard Bass: Exploration

b2s heeft tijdens de kaartverkoop van Hard Bass: Exploration een aantal tickets geannuleerd. Het gaat hierbij om onvoltooide betalingen, betalingen met valse creditcards en tickets die terug zijn gekomen uit de zwarthandel. Deze gaan op zaterdag 21 december om 13.00 uur opnieuw in de verkoop via http://hardbass.tickets.b2s.nl.

Heb je een ticket in de zwarthandel gekocht en wil je controleren of deze ongeldig is gemaakt? Op http://tickets.b2s.nl/cancellations staan de ongeldig gemaakte kaartnummers gepubliceerd. Let op: de lijst die nu gepubliceerd is wordt mogelijk nog aangevuld, check hem daarom regelmatig.

Ticket info Prijs Regular ticket € 58,00 (excl. fee)?

Wachtrij In verband met de drukte wordt er gewerkt met een virtuele wachtrij. Je wordt om 13:00 uur willekeurig in de wachtrij ingedeeld en deze geeft aan hoeveel minuten het nog duurt voordat je op de boekingspagina terecht komt. Indien je na 13:00 uur op de website komt of op F5/refresh drukt dan wordt je automatisch achteraan in de rij geplaatst. LET OP: De wachtrij betekent niet dat je gegarandeerd bent van tickets!

Maximum aantal tickets Per transactie zijn maximaal 4 tickets toegestaan. Indien je toch meer tickets boekt dan het maximaal aantal toegestane tickets dan hebben wij de mogelijkheid die zonder tegenbericht te annuleren.

Betaling Tijdens de verkoop van Hard Bass kun je betalen met de volgende methodes (LET OP! de kosten verschillen per betaalmethode, in stap 4 van het boekingsproces is dit selecteerbaar): iDEAL, Mastercard, VISA/VISA Electron/VISA Delta, Maestro, Sofortuberweisung, Carte Bleue en Solo.

Heb je een error bij je betaling, klik dan op de terug/back knop IN HET BOEKINGSPROCES (dus niet op de terug-knop van je browser). Je kunt dan opnieuw proberen je betaling te volbrengen. Druk je op de terug-knop van je browser dan loop je het risico dat je uit het systeem gaat en je dus weer achteraan in de rij komt.?

Registreren Indien je al een Paylogic account hebt, dan kun je deze gebruiken. Check voor alle zekerheid je wachtwoord en je instellingen op http://www.paylogic.nl/login. Doe dit ruim voordat de ticketverkoop start, want dan weet je zeker dat je gegevens kloppen.

Weet je niet meer zeker of je al een Paylogic account hebt, dan kun je dat ook op eerder genoemde site checken. Indien je nog geen account hebt, dan kun je jezelf gewoon registreren tijdens de verkoop; het is namelijk niet mogelijk om je van tevoren te registreren.

Vragen over je bestelling Indien je vragen hebt over je bestelling, dan kun je contact opnemen met Paylogic via [email protected] of telefonisch via 0900-6606606 (45cpm), vanuit buitenland: +31202400643. LET OP: Hier kun je geen tickets bestellen. Het betreft alleen hulp bij reeds gedane boekingen.

Zwarthandel Het is b2s een doorn in het oog dat allerlei bureaus en particulieren tickets tegen woekerprijzen aanbieden. Wil je verzekerd zijn van een origineel ticket, koop deze dan altijd via de b2s ticketshop: http://tickets.b2s.nl.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-12-2013 om 12:19 door Khadber | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook