Gearbox breidt uit naar Fear.FM Harder

Desudo voelt zich vereerd om jullie opnieuw fantastisch nieuws te mogen brengen vanuit de Gearbox Headquarters, zoals onder andere het feit dat Gearbox vanaf oktober zijn vleugels zal spannen over maar liefst twee streams op Fear.FM. De hard trance en early hardstyle zullen iedere woensdag van 20:00u tot 24:00u door je speakers knallen op de Hard stream, en het Hardstyle virus zal zich iedere dinsdag verspreiden op de Harder stream van 21:00u tot 24:00u.

Desudo maakte in de twee jaar sinds hij begon met DJ’en het Gearbox-merk vanuit het niets tot een bekende radioshow, club night en binnenkort zelfs digitaal label. Nu heeft het Gearbox-team dringend behoefte aan uitbreiding en na DJ Mazzanotti’s uitstekend werk met Gearbox America, is het tijd voor hem om op de voorgrond te treden en het gezicht te worden van de Gearbox vernieuwingen binnen de hardstyle scene.

Gearbox startte natuurlijk in de eerste plaats als een hardstyle merk met Desudo die uitstekende gasten uitnodigde zoals onder andere Toneshifterz, Crypsis, Chain Reaction, DJ Thera, Geck-o, Phrantic, Hardstyle Mafia, Nitrouz, Brainkicker, S-Dee, Sasha F en de Spoontech Boys. Desudo’s liefde voor de Hardstyle scene heeft echter plaats moeten maken voor zijn bewondering voor de hard trance scene, die nu vooral zijn show beheerst. Het is dus tijd voor DJ Mazzanotti om wat vers hardstyle bloed in de Gearbox hardstyle show te pompen.
Gelukkig heeft Gearbox nog steeds zijn indrukwekkende hardstyle residents ter beschikking: de Spoontech Radio Show, Icey & Chris P, Creators Project en natuurlijk X-Pander. Deze laatste is momenteel bezig aan een Gearbox anthem dat iets bevat dat al dan niet iets te maken heeft met iets dat je al in dit bericht kon lezen.

Dus vanaf 4 oktober zal Gearbox zijn lang verwachte debuut maken op Fear.FM Harder, waar de show thuishoort. Wil je up to date blijven met meer nieuws over de show, dan kan je de Facebook page ‘liken’. Deze vind je hier.

In de resterende tijd kan je vol spanning wachten op de eerste line-up van de nieuwe hardstyle show die uitgezonden zal worden op 4 oktober.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 30-09-2011 om 18:11 door Jor-D | Translate:

Reacties (6)

Plaats reactie
Lyst 30-09-2011 @ 18:48:42

Gearbox ^^ , persoonlijk boeiender dan o.a. TMS, alleen mistte ik het telkens door het vervelende tijdstip. :sad:

Stokbrood 30-09-2011 @ 19:22:45

Gearbox vind ik wel het beste radio programma die er te vinden is! een goed gevarieerd aanbod :)

thehardstyleholland 01-10-2011 @ 16:25:30

Klinkt als muziek in me oren!!!!!!!!! :D

iSenSe` 02-10-2011 @ 18:08:28

meer spoon is altijd goed!

Desudo 03-10-2011 @ 10:30:33

dank u

(l)

Instant Frequency 04-10-2011 @ 20:12:48

nice! succes!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook