Geck-O & Lunaticz in Heart for Hardstyle 51

Maandag 17 December is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van de Heart for Hardstyle Radioshow. Vorige week kon je al meeluisteren naar aflevering 50 waarin E-Force en Binary te gast waren. Deze Maandag zal Geck-O, bekend van Theracords Records, te gast zijn in de studio. In het tweede uur kun je luisteren naar resident: Lunaticz.

Maandag staat aflevering 51 van de Heart for Hardstyle Radioshow in de planning. In het eerste uur verwelkomen Heart for Hard en Fear.fm de Theracords Records artiest: Geck-O. Op eigen verzoek zal hij voor deze keer een ander soort mix draaien dan je normaal gesproken van hem gewend bent. Zo maakt hij in deze aflevering een selectie van oude, nieuwe en eigen euforische tracks met natuurlijk de draaikunsten waar Geck-O om bekend staat. “Lunaticz” zullen de show afsluiten in het tweede uur. Dit jaar deden ze mee met de remix contest van Zatox, waarin een remix van de track: “Zatox – Creation” gemaakt moest worden. Vol trots werden zij door Zatox als winnaars uitgekozen in deze contest. In aflevering 43 kwamen ze met een nieuwe EP die vervolgens gratis te downloaden was. En in deze aflevering zul je zeker weer wat nieuwe producties voorbij horen komen. Naast het produceren, mochten zij dit jaar voor het eerst draaien op Q-Base Festival.

Maandag 17 December 2012
H4H & Fear.fm Harder
20:00 – 21:00 Geck-O
21:00 – 22:00 Lunaticz

Maandag 17 December kun je vanaf 20:00 weer luisteren naar een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle op www.h4h.fm en www.fear.fm. (Harder).

Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal.

Uitzending gemist?
Wegens het succes van vorige afleveringen, wordt er ook elke Woensdag een herhaling van de “Heart for Hardstyle” radioshow uitgezonden voor andere tijdzones, om 11:00 s’ochtends. (na de Theracords show). Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle show ook op facebook: facebook.com/heartforhard & heartforhardstyle.com

Vorige week in Heart for Hardstyle 50
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 15-12-2012 om 20:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Sjorz 16-12-2012 @ 12:48:10

Geck-o en euphorisch? :o ben benieuwd

Stan 16-12-2012 @ 15:00:42

Geck-o is wel vaker euphorisch hoor ;)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook