Geck-O meets Heart for Hardstyle – “Alcatrazz Festival Special”

Zaterdag 9 Juni is het tijd voor de zesde editie van “Alcatrazz Festival” dat gehouden wordt in Horst. Dit outdoor festival is verdeeld in 5 stages die gehost worden door partijen als: Theracords, Fusion, Raw, Dreamcatcher en Amaz3D. Aankomende maandag zullen Theracords en Heart for Hard een nieuwe “Heart for Hardstyle” episode vullen om alvast een voorproefje te geven op de Theracords “The Forest” stage van Alcatrazz Festival.

Vorige maand kon je al meeluisteren met de Bassleader specials. Maandag 4 Juni kun je luisteren naar een exclusieve episode van ”Heart for Hardstyle” die volledig in het teken staat van “Alcatrazz Festival 2012”! Dit zal een uitzending worden van 20:00 tot 21:00(GMT+1) op www.h4h.fm en www.fear.fm. In deze aflevering kun je kennis maken met “Theracords” artiest: “Geck-O”. In April kwam hij nog met zijn “Sticky Disco” release op het Theracords label. Recent maakte hij nog een remix van “Thilo & Evanti – Because We Can” en het anthem van “Megabase”. Maandag zal hij het volume omhoog draaien in de Heart for Hard studio tijdens een nieuwe aflevering van “Heart for Hardstyle”.

Heart for Hardstyle: “Alcatrazz 2012 Radiospecial”
20:00 – 21:00 – Geck-O

Uitzending gemist?
Elke Woensdag kun je om 11:00 uur s’ochtends luisteren naar de herhaling van de Heart for Hardstyle radioshow. Mocht je deze ook nog eens gemist hebben. Dan kun je elke uitzending volgen op de Heart for Hardstyle Youtube. Wordt snel lid van de
Heart for Hard Facebook voor meer specials, prijzen en shows.

Tickets en informatie.
Voor tickets en informatie over Alcatrazz Festival, 9 Juni 2012 kijk je op www.alcatrazz.nl
www.theracords.comVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 03-06-2012 om 15:30 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Sjorz 04-06-2012 @ 16:08:45

Zeker ff intunen :)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook