Geen Project, Crystal Venue programmeert extra hardcore

Crystal Venue en hardcoreliefhebbers gaan hand in hand, als ware vrienden. Wat normaal is bij een vriendschap, kameraden, broeders of ‘matties’, is dat je er ook voor elkaar bent in slechte tijden! Na het droevige nieuws omtrent het gebeuren in zoetermeer heeft Crystal Venue besloten klaar te staan voor deze ware hardcoreliefhebber.

Dagen, weken of zelfs maanden keken deze liefhebbers uit naar het project in Zoetermeer. Dit feest is als het ware een unicum in zijn soort en niet te evenaren. Echter heeft het management Crystal Venue na het horen van dit droevige nieuws niet stil gezeten en zijn dan ook direct in de bres gesprongen voor deze hardcore-kameraden. Telefoons gaan op het moment van dit schrijven alle kanten op om te kijken wat er te realiseren is op zo’n korte termijn. Het resultaat lees je hieronder.

Inception, World of Harder Stylezz, met het thema: Jurassic Park zal worden uitgebreid met een extra area! Zaterdag 24 september zullen er extra decibellen geproduceerd worden in Culemborg. Deze extra area zal een ouderwetse hardcore-beuk area zijn.

Line-up deze avond
Door de plotselinge veranderingen zal het hier en daar wat geschoven worden met artiesten. Zo zal Kasparov naar de hardcore-area verschuiven. De volgende artiesten zijn sowieso toegevoegd aan INCEPTION; Outblast, Amnesys, Re-Style, Counterfeit en Dyprax.

Zo kan je dit weekend, misschien onverwachts, je helemaal uitleven in het midden van het land. Met hardstyle en hardcore. De vorige Inception liet al zien dat deze harde stylen een ware aanvulling zijn op elkaar. Niet overtuigd? Lees de reacties van de vorige editie hier.

En ze gaan door…
Zoals de ware liefhebbers van de hardere stijlen gewend zijn van Crystal Venue gaan ze nu door tot de eerste trein! Je kan maar liefst tot 8 uur in de vroege ochtend feesten!

En er is meer…
Misschien toch nog een beetje teleurgesteld over het besluit van de gemeente Zoetermeer? Crystal Venue doet een extra pleister op deze wond Op vertoon van je reeds aangeschafte Zoetermeer-ticket krijg je bij de deur maar liefst €10,- reductie op de deurprijs. In plaats van €25,- betaal je slechts €15,- aan de deur!

Heb je geen ticket? Maar toch nog voordelig naar binnen? Kies dan voor een ticket via Paylogic. Deze zijn tot vrijdag voor slechts €17,50 te verkrijgen. Het advies: doe je voordeel er mee!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 21-09-2011 om 16:01 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
digitalattack 21-09-2011 @ 16:08:43

de één z’n dood is de ander z’n brood -_-

TOm 21-09-2011 @ 17:38:37

Super Tof van Crystal Venue! Toppers

mrazura 21-09-2011 @ 18:16:47

@digitalattack 21-09-2011 @ 16:08:43

Gewoon aanpassen aan de feiten. Het feit dat dit allemaal zo (lijkt) soepel gaat spreekt boekdelen over de organisatie.

Project 141 21-09-2011 @ 23:10:52

Goede regeling!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook