Go Hard for Nepal: Aktie voor Giro 555

DORDRECHT – Op vrijdag 5 juni 2015 organiseert Podium Dolhuis te Dordrecht een benefietfeest voor Giro555; de samenwerkende hulporganisaties die vandaag de dag hard werken aan de wederopbouw van Nepal; het land dat op 25 april jl. werd getroffen door een verwoestende aardbeving. Bij deze beving zijn minstens 8000 mensen omgekomen en meer dan 19.000 mensen zijn gewond geraakt.

Met het kopen van een ticket doneert de bezoeker direct zijn bijdrage aan Giro555. Als tegenprestatie krijgt de bezoeker een mooie feestavond met optredens van o.a. Digital Punk, Luna en Requiem; namen die bekend zijn in de wereld van de Hardstyle; een stevige muziekstijl die draait om erg aanwezige melodielijnen gecombineerd met harde beats op een flinke snelheid (±150 bpm).

Initiatief
Donny Kardienaal is iniatiefnemer van het benefietfeest: “Op internet zag ik een foto met daarop een kleine jongen die zijn zusje probeerde te beschermen tegen de aardbeving, hartverscheurend. De angstige gedachte: „Wat als het mijn dochter was geweest….‟ Kippenvel. Omdat ikzelf DJ ben en ervaren in het organiseren van feesten heb ik geen moment getwijfeld deze uitdaging aan te gaan voor Giro555. Ik ben er ontzettend trots op hoeveel bedrijven en artiesten mee willen werken aan dit initiatief, geheel belangeloos. Naast het feit dat het ontzettend belangrijk is dat mensen komen voor Nepal gaat het ook een erg goed feest worden met een fantastische line-up!‟‟

Optredens
Iedereen lijkt zijn steentje bij te dragen. Van headliner, befaamd en geroemd, tot opkomend talent. Kardienaal: “Het management van de artiesten in de line-up is te prijzen. Vooraf weten we dat de artiesten die we willen benaderen een volle agenda hebben en dan kan je alleen maar hopen. Dat we binnen no-time deze line-up hadden staan had ik vooraf niet durven dromen. Het zegt toch iets over de betrokkenheid van de mens om hun talenten in te zetten voor een goed doel!”

Line-up
Digital Punk
Luna
Requiem
Inceptum
Hard Society
Vantage Point
High Definition
The Resistance
Toxicaterz
Cold Case
Second Choice
MC The Gambler
MC Creature

Kaartverkoop
Voorverkoop: €10,- via www.dolhuis.com
Deurverkoop: €15,-

Tijden
22:00 uur – 05:00 uur (toegang tot 02:00 uur)

Partners
Drukkerij Jonkheer
Drukkerij Dekkers & Van Gerwen
Signs & Promotionals
VirtualPrinter.nl
By Raven
Centercom.nl
Tekstbureau Lingua Scripta
Fusion
Platinum Agency
BPM mgmt
Make You Dance BookingsVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 22-05-2015 om 15:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook