Graanbeurs Breda in teken van Heart for Hard 2013 Resurrection: Anthem, Trailer & Radiospecial

Op vrijdag 1 maart keren de hardere stijlen weer terug naar Breda. Na twee succesvolle edities verhuist het concept naar de grotere, in het centrum gelegen discotheek: “De Graanbeurs”. Wederom gaan alle remmen los en zorgt de organisatie voor een spectaculaire show waarbij naast het geluid, ook vele visuele effecten naar voren komen.

Trailer
De official trailer staat inmiddels online. Daarnaast wilt de organisatie de producers van het anthem voor Heart for Hard Resurrection bekend maken. Dit jaar zijn dat; Heart for Hard resident: Neilio en Dirty Workz artiest: Neroz. Een kleine teaser van het anthem is te horen in de trailer! Meer nieuws over het anthem zal deze week bekend worden gemaakt.

YouTube Preview Image

Radiospecial
Maandag 25 Februari zal Heart for Hard enkele artiesten uitnodigen tijdens de “Resurrection” radiospecial. Om 20:00 uur zullen Neroz, Neilio en Thera aanwezig zijn om een mix te draaien en jullie alvast op te warmen. Deze opwarmsessie kun je volgen op Maandag 25 Februari 2013 van 20:00 tot 22:00 op www.h4h.fm

Lineup en stages
Heart for Hard komt op Vrijdag 1 Maart met een verassende line-up en verdeelt de Graanbeurs in twee zalen waar verschillende hardere stijlen ten gehore gebracht gaan worden. In de mainstage kun je genieten van de beste tekstyle en (raw) hardstyle acts! In de freestyle stage zullen voornamelijk vele oude knallers voorbij komen. Aan het begin van de avond zul je in de freestyle stage gaan genieten van oude knallers die je misschien nog kent van Zino en The Site. Halverwege de avond gaat het een tandje harder, en zal de freestyle stage voornamelijk gedomineerd worden door hardcore!

Mainstage
Thera
Bestien
Neroz vs Neilio
Fatal inc.
Clock Kid vs ArmenianBoy
Face One

Freestyle stage
Pat B
Djen
Udex vs Respawn
Sci-Fi vs Davignion
Needlecrusher vs Kings
Crucial

De early bird kaarten waren binnen een paar weken al uitverkocht! De reguliere voorverkoop kaarten zijn nog steeds verkrijgbaar op www.heartforhard.nl & www.h4h.fm. Je kunt ook aan kaarten komen bij de dichtbijzijnste Free Record Shop in Nederland en België. Tevens is het mogelijk om je kaarten bij één van de “Van Leest” filialen binnen heel Nederland aan te schaffen.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-02-2013 om 22:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Sjorz 23-02-2013 @ 19:36:01

Maandag die mix van thera checken en vrijdag live
rollend naar huis! :D

Duitse 27-02-2013 @ 13:48:46

ik ben erbij :p

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook