Grand Opening The Central Dome: WOW indoor Festival

Er gaat iets unieks gebeuren in Nederland. In de regio Amersfoort wordt op 20 oktober een exclusieve uitgaanslocatie  geopend.  Een uitgaanssensatie waar de hele regio al jaar in jaar uit op heeft zitten te wachten. Eindelijk is het zo ver, het WOW indoor festival zal het startschot betekenen van een spectaculaire evenementenlocatie in het midden van Nederland, The Central Dome!

The Central Dome moet een gat opvullen in de regio.  Amsterdam kent de Heineken Music Hall, de Ziggodome en de Arena. Arnhem heeft het Gelredome. Nu krijgt Amersfoort/Nijkerk zijn eigen Dome. The Central Dome moet een begrip worden in de regio van Zwolle tot Amersfoort.

En hoe kun je zo’n openingsavond nu beter vorm geven dan met een moddervette cross-over tussen de hedendaagse Hardstyle en house, gebracht door de beste internationale namen? Zaterdag 20 oktober beleeft The Central Dome in hartje Nederland haar Grand Opening, verspreid over maar liefst vier area’s met elk een unieke eigen stijl.

Je bent toch echt van het stevigere werk? Dan is Area 1, The Capital of Hardstyle the place to be! The Central Dome heeft haar best gedaan om een enorm vette line-up neer te zetten met een aantal van s ‘werelds beste Hardstyle artiesten. Laat je meenemen op een pittige Hardstyle reis door geweldenaars als o.a. Wildstylez, Code Black, Bassmodulators, Alpha2, The Prophet en Mc Da Syndrome.

Je kunt stiekem nog geen afscheid nemen van de zomer en houdt het daarom maar wat graag bij de zwoele sounds van onder andere Vato Gonzalez en Kenneth G.? Check dan vooral Area 2, The House of House! Deze wereldartiesten worden ondersteund door een heel arsenaal aan getalenteerde house artiesten die je compleet uit je dak zullen gaan. Infiltrerende house-beatz, sexy danseressen, één fantastische vibe non stop!

Kan je maar geen genoeg krijgen van Deephouse en Classic House? Area 3, Heartbeatz gaat verder waar area 2 is gebleven met namen als Twinny, Bird, Bas van Hees en vele anderen. Verwacht het beste van het beste in deze area!  In area  4 is het simpelweg gewoon gezelligheid troef. Lekkere partyhouse en een food & lounge area waar je met een goed gevulde maag even lekker tot rust komt van het WOW indoor Festival geweld.

Goed het overall plan is duidelijk.  Je mag een avond verwachten met spektakel, show, entertainment, top dj’s, vette lasers, co2 guns en meer…  Het WOW indoor Festival staat voor een optimale beleving, alleen het beste uit de house en hardstyle scene, en dit alles in één van de mooiste mega locaties van Nederland. Tijd om een kijkje te nemen bij DE uitgaanssensatie waar de regio Amersfoort al jaar in jaar uit op heeft zitten te wachten, The Central Dome!

Om jullie nog even een duidelijk te maken dat je dit feest absoluut niet mag missen, hieronder de complete line-up van deze spectaculaire opening!

AREA 1 The Capital of Hardstyle      
WILDSTYLEZ (Scantraxx)
ALPHA2 (A2 Records)
THE PROPHET (Scantraxx)
CODE BLACK (Fusion)
BASS MODULATORS (Scantraxx)
NAWI (Resident Obbes)
BIRD (Resident Takens)
Hosted by MC DA SYNDROME

Visuals by DINKY TOYS
Lichts by MISTER IMPOSSIBLE
Dancers by A-DANCE

AREA 2 HOUSE OF HOUSE
VATO GONZALEZ & MC TJEN (Dirty House)
KENNETH G. (Big Boss)
TWINNIE (Takens)
BAS VAN HEES (Intentionz)
Hosted by MC ICEMAN (Dirty House)

Lichts by LEANDRO
JOHNNY DEEKAY
(Intentionz)
MORENO (Starlight)
Dancers by A-DANCE

AREA 3 HEARTBEATZ
Twinnyie
Bird
Bas van Hees
Johnny Deekay
Moreno

AREA 4 PartyHouse & Food & Lounge Area
PartyDj
Dames kapsolon (Gratis!)
Snacks & broodjes
100%Bobzone

Kaarten voor de Grand Opening op 20 oktober zijn verkrijgbaar via

alle Primaire winkels in Nederland, via www.thecentraldome.nl, www.paylogictickets.nl of op de Facebook pagina > Tickets!

We hope to welcome you @ The Central Dome!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 11-09-2012 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Festuca 11-09-2012 @ 13:06:47

Erg vet, aanwezig

emmerick 12-09-2012 @ 11:49:23

aanwezig :)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?