Grootse Theracords Celebrates line-up in Rodenburg

Je wordt vijf jaar oud, hoe ga je dit vieren? Met heel Nederland natuurlijk! Het label Theracords wordt vijf jaar oud en heeft beloofd dat alle delen van Nederland de mogelijkheid krijgen om dit heuglijke feit mee te vieren.

Club Rodenburg is verkozen om de verjaardag van Theracords te vertegenwoordigen in het midden van ‘t land en zal daarmee het ‘heart’ zijn van de ‘Theracords Celebrates’ clubtour.

Op 11 januari 2014 zullen Club Rodenburg en Theracords je de dikste ‘Theracords Celebrates’ line-up tot nu toe te brengen.Deetox, Blackburn en Thera zullen samenspannen om een eenmalige ‘vijf jaar Theracords’ showcase te geven op deze avond. Daarnaast is het gelukt om zowel Phrantic  als Wavolizer  over te vliegen, zodat zelfs zij zullen mee feesten op de vijfde verjaardag van Theracords. Ze zijn er nog niet…bij een verjaardag horen natuurlijk ook gasten! High Voltage enPhuture Noize leken geschikte kandidaten voor een mix tussen feest en stevige hardstyle, dus ze hebben besloten om deze jongens ook uit te nodigen. Zijn ze er dan al? Nee hoor! Omdat het allemaal niet gek genoeg kan, zullen Prefix & Density, MCLivid en Charon ook aansluiten als artiesten op dit verjaardagsfeestje. Tot slot zal Mr. Thera himself solo ook nog een ‘verjaardagssetje’ neerzetten.

De volledige lijst van feestbeesten:
‘Theracords Celebrates’ Showcase: Thera, Blackburn &Deetox
Deetox vs High Voltage
Wavolizer
Phrantic
Phuture Noize
Prefix & Density
Thera
Charon
MC Livid

Tickets voor dit verjaardagsfeestje zijn beschikbaar op www.clubrodenburg.nl en kosten €7. Het is ook mogelijk om een ticket aan de deur te kopen, in dit geval is de entreeprijs €12.

Vergeet je feestuitrusting niet!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 22-11-2013 om 11:06 door Khadber | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook