Ground Zero 2013: Laatste tickets in de verkoop

Dat het gaat vlammen aankomende zaterdag op Ground Zero Festival, het enige nachtfestival van Nederland, is een zekerheid. Headliners, talenten, nationale en internationale artiesten zetten de nacht van zaterdag 31 augustus van 22:00 uur tot 07:00 uur voor duizenden ‘die hard ravers’ in vuur en vlam. Aangezien Ground Zero Festival in 2012 stijf uitverkocht was, heeft de organisatie dit jaar voor een grotere opzet gekozen. Als vanouds gaan ze ook dit jaar weer als enige festival in Nederland de hele nacht door.

Laatste 500 tickets aan de deur verkrijgbaar
Met trots kan de organisatie melden dat de ticketverkoop erg hard gaat, zo hard dat zij een voorverkoopalert afgeven, aangezien het er naar uit ziet dat Ground Zero Festival vrijdagmiddag gaat uitverkopen. Met nog maar een paar dagen te gaan, zijn de allerlaatste kaarten in de verkoop gegaan. Wees er snel bij, want ze kunnen je niet garanderen dat ze blijvend verkrijgbaar zijn. Tickets voor het enige nachtfestival van Nederland koop je voor slechts €39 op www.groundzerofestival.com

De organisatie adviseert te allen tijde om geen tickets te kopen van zwarthandelaren. Geldigheid hiervan is niet gegarandeerd en de aanschaf is dus volledig op eigen risico. Om zwarthandel tegen te gaan heeft de organisatie besloten om een gelimiteerd aantal van 500 kaarten beschikbaar te stellen aan de dagkassa. Tickets aan de dagkassa zijn vanaf 20.00 uur verkrijgbaar voor €45. Maar wees er snel bij want op=op!

Timetable en plattegrond
Hakkend van de hardstyle naar de early hardcore en beukend van de early hardcore naar de terror… Wil jij je routing deze nacht alvast uitstippelen? Check dan hier de timetable en plattegrond.
Bang voor geheugenverlies? Zorg dan dat je hem uitprint of download op je mobiel, zodat je hem de hele nacht bij de hand hebt, in het geval dat je even de weg kwijt bent!

Veroersinformatie
Een goede voorbereiding, is het halve werk! Lees op www.onlineticket.nl meer over parkeertickets, pendelbussen en luxe touringcars om jou en je vrienden veilig en snel ter plaatse te brengen. Kom je met de auto? Hou dan het navigatieadres Kneuterstraat 30 in Wilp (Recreatiegebied Bussloo) aan.

Kleding
Ondanks dat de weersverwachtingen er zeer goed uit zien voor Ground Zero Festival, adviseren ze je toch voldoende warme kleding mee te nemen om de nacht door te komen. Deze kan je altijd achterlaten in de lockers die je al vanaf €7 kan huren. Uiteraard is er dit jaar ook weer genoeg gave Ground Zero kleding en andere merchandise te koop op het terrein. Check de marktstands de plattegrond!

Lost & found
De organisatie en je mede-partygangers kunnen het waarderen als de eerlijke vinder, eerlijk de gevonden voorwerpen inlevert bij de ingang. Ze zullen na afloop van het festival alle gevonden voorwerpen verzamelen en de eigenaren terugzoeken via Facebook.

Ground rules
Je vindt de ‘rules and regulations’ op de website, lees ze door en weet zeker dat er niets mis kan gaan!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 29-08-2013 om 21:19 door Khadber | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook