Ground Zero Festival 2011: Radio line-up

Ook deze week brengt Ground Zero weer drie classic live DJ sets uit het grote Ground Zero archief. Deze week brengen DJ Rob & MC Joe de classic oldschool sounds die de basis legden voor alles dat komen zou, laat Scot Project horen waar de roots van Hardstyle liggen en laat Thera zien welke rauwe kant Hardstyle inmiddels naar toe is geëvolueerd.

Thera
Maakte vorig jaar zo’n indruk tijdens zijn optreden op Ground Zero dat hij dit jaar zijn eigen Raw Hardstyle area host, samen met zijn Theracords familie. Thera is één van de meest gerespecteerde krachten in de Hardstyle scene van vandaag. Wars van conventies en regeltjes, deze man duwt het genre iedere keer weer onverwachte en spannende hoeken op.
Thera’s set wordt op maandag 2 mei om 21.00 uur uitgezonden en herhaald op dinsdag 3 mei om 13.00 uur. Ook duikt hij nog een keer op tijdens Ground Zero Overdose op zaterdagavond.

Scot Project
Deze Duitse grootmeester behoudt al bijna 20 jaar zijn eigen, unieke stijl. Andere proberen hem in passende hokjes te stoppen maar de waarheid is dat deze vele hokjes zijn ontstaan vanuit de Scot Project sound. Ook de vroege Hardstyle sound was zwaar beïnvloed door Scot Project, zoals hij bewees met een echte classic Scot Project set op Ground Zero vorig jaar.
Scot Projects set wordt op woensdag 4 mei uitgezonden om 21.00 uur en herhaald op donderdag 5 mei om 14.00 uur. Ook duikt hij nog een keer op tijdens Ground Zero Overdose op zaterdagavond.

DJ Rob & MC Joe
De Rotterdamse Parkzicht was van onschatbare waarde voor het ontstaan van de Hardcore sound. En als je het hebt over Parkzicht heb je het natuurlijk over de gecombineerde krachten van DJ Rob & MC Joe. Zij lieten vorig jaar op Ground Zero nog één keer zien waar het in die tijd allemaal om draaide. DJ Rob & MC Joe’s set wordt op vrijdag 6 mei uitgezonden om 21.00 uur en herhaald op zaterdag 7 mei om 13.00 uur. Ook duiken ze nog een keer op tijdens Ground Zero Overdose op zaterdagavond.

maandag 2 mei 21.00 uur: Thera (Hardstyle area)
woensdag 4 mei 21.00 uur: Scot Project (Early Hardstyle area)
vrijdag 6 mei 21.00 uur: DJ Rob & MC Joe (classics area)
zaterdag 7 mei 21.00 uur: Overdose: Thera, Scot Project + DJ Rob & MC Joe

Alle sets worden de dag erna om 13.00 uur herhaald. Op zaterdagavond worden alle drie de sets non-stop achter elkaar uitgezonden voor de echte Ground Zero party feeling.

Meer info op www.groundzerofestival.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 05-05-2011 om 00:05 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
Rik 05-05-2011 @ 09:15:28

Waar wordt dit uitgezonden dan?

Jor-D 05-05-2011 @ 11:14:08

Zie rechtsonder op de ground zero website. “Ground Zero Radio Stream”

Rik 05-05-2011 @ 13:36:49

Bedankt, wel raar dat niet in t nieuws bericht staat.

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook