Ground Zero Festival 2013 presenteert haar vlammende line-up

Na een stijf uitverkochte editie in 2012 presenteren UDC Events en Multigroove dit jaar met trots de achtste editie van Ground Zero Festival: Night Fire.

Dat het gaat vlammen op Ground Zero Festival, het enige nachtfestival van Nederland, blijkt wel uit de brute afvaardiging van headliners en talent uit de meest obscure hoeken van de nationale en internationale hard dance scene. Deze artiesten gaan ervoor zorgen dat in de nacht van zaterdag 31 augustus van 22:00 uur tot 07:00 uur duizenden Die Hard Ravers met hun energie de nacht zullen verlichten. Aangezien Ground Zero Festival in 2012 stijf uitverkocht was heeft de organisatie dit jaar voor een grotere opzet gekozen. Het terrein wordt uitgebreid en er wordt een extra area aan Ground Zero Festival toegevoegd die gehost wordt door de Duitse organisatie Ruhr ‘G’ Beat. Als vanouds gaan we dit jaar ook weer als enigste festival in Nederland de hele nacht door.

Ground Zero Festival is ook voor de artiesten een speciaal evenement. Dit blijkt uit het feit dat op het festival Delta 9 voor het eerst in de geschiedenis LIVE in Nederland optreden. Voor de liefhebbers van Raw Hardstyle zal het ook genieten worden, want Ground Zero Festival is het enige festival dit jaar in Nederland waar Theracords LIVE te zien zal zijn.

Hieronder de volledige line-up:

MAIN HARDSTYLE
Deepack
LIVE: Donkey Rollers
Zany
LIVE: Theracords (Blackburn, Thera, Prefix & Density)
Scope DJ vs. A-Lusion
Geck-o vs. Phrantic
Audiofreq
Cellrock
Slimshore
MC Da Syndrome

MAIN HARDCORE
Noize Supressor (IT)
Promo vs. Wishmaster (IT)
LIVE: Delta 9 vs. Fiend (US)
Daymar vs. Miss Hysteria
Unexist (IT)
LIVE: Ophidian
Tieum (FR)
Rheeza vs. DJ Addict
LIVE: Omkara Techichi
MC Apster

EARLY HARDCORE
Lenny Dee vs. Delta 9 vs. Manu Le Malin (US)(FR)
Ruffneck
Laurent Ho (FR)
Leviathan vs. Chosen Few
Dr. Macabre (FR)
Dano
LIVE: Human Resource
MD&A Feat MC Axys Live
Norman
MC Intellectual Killer

FREESTYLE
Winnaar DJ contest
Housebangerz
Alessandro Stasi
Ghost (BE)
Riches

RAW HARDSTYLE
Chris One (SW)
Titan
Wavolizer (DK)
Clock Kid
E-Force
Prefix & Density
Blackburn vs. Hasty Boy (FR)
Zero Sanity
MC Tha Watcher

INDUSTRIAL/DARKCORE/TERROR
The Outside Agency
LIVE: Sandy Warez vs. Richie Gee (BE) (ES)
Drokz
Tymon (AU)
Manu le Malin (FR)
Bartoch vs. The Punisher (FR)
Mindustries
LIVE: Noisekick

“NIGHT FIRE” WEBSITE:
De website van Ground Zero Festival is compleet vernieuwd. Op www.groundzerofestival.com vind je binnenkort de teaser van dit jaar, gevolgd door de nieuwe, officiële “Night Fire” trailer. Verder vind je hier uiteraard het laatste nieuws, alle achtergronden en reisinformatie over Ground Zero Festival 2013.

DJ CONTEST:
Er is nog één spot niet ingevuld op de Freestyle stage van Ground Zero Festival. Op deze plek kan jouw naam komen te staan. Ben jij een upcoming talent en mix je Hardstyle, Early (hardcore) en jump feilloos aan elkaar? Doe dan mee aan de DJ-contest. Zet je set van maximaal 12 minuten op Soundcloud en geef het de naam “DJ XX Ground Zero Festival DJ Contest entry” en stuur de link voor 10 juni naar [email protected] Op de Ground Zero Festival Facebook pagina zijn alle sets te beluisteren en kan er van 10 tot 24 juni gestemd worden. Jullie stellen je eigen top 10 samen en deze 10 beste sets zullen gekeurd worden door Chosen Few. Chosen Few zal de sets beoordelen op creativiteit, originaliteit, mixtechniek en platenkeuze. De winnaar zal de anderhalf uur mogen knallen als openingsact op de Freestyle stage.

LIMITED DIE HARD TICKETS:
Ben jij een echte Ground Zero Die-Hard? Scoor dan voor 47 Euro (ex. fee) een Ground Zero Festival Die-Hard ticket en ontvang het stoere Die Hard 2013 t-shirt en toegang via een speciale ingang tot Ground Zero Festival 2013 – Night Fire. Hiernaast maak je ook dit jaar met je Die-Hard Ticket via de Ground Zero Festival Facebook extra kans op vette prijzen. Wees er snel bij want ook vorig jaar verliep deze exclusieve verkoop als een lopend vuurtje!

HOTEL ARRANGEMENT:
- Slaap met je favoriete artiesten in 1 hotel
- 2- persoonsovernachting in Hotel Thermen Bussloo inclusief ontbijt
- 2 Regular Entrance Tickets voor Ground Zero Festival
- Arrangementen worden per twee personen verkocht
- €99 per persoon

REGULIERE TICKETS:
De Reguliere Tickets voor Ground Zero Festival 2013 – Night Project kosten 39 Euro (ex. fee) en zijn verkrijgbaar via Paylogic en alle Primera winkels in Nederland.

MEER INFORMATIE:
www.groundzerofestival.com

Of meldt je aan bij de officiële Ground Zero social media kanalen:
www.facebook.com/groundzerofestival
www.twitter.com/groundzerofest
www.myspace.com/groundzerofestival
www.groundzerofestival.hyves.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 15-05-2013 om 22:32 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook