Ground Zero Festival 2013 zet de nacht in vuur en vlam

Ground Zero Festival keert dit jaar terug op zaterdag 31 augustus. Zoals het hoort, vindt ook in 2013 het rauwste festival van de harde stijlen in de nacht plaats op Area Bussloo! Na een uitverkochte editie van 2012 presenteren UDC Events en Multigroove dit jaar met trots het enige nachtfestival van Nederland, vuriger en ruiger dan ooit: “Ground Zero Festival 2013 – Night Fire”

Ground Zero 2013 wordt net als voorgaande editie een uniek festival, voor en door de echte liefhebbers van de harde dance stijlen. Ook dit jaar treedt een brute line-up aan, bestaande uit bekende en onbekende artiesten uit binnen- en buitenland. Diep in de mystieke bossen aan het meer van Bussloo leggen zij je stuk voor stuk het vuur aan de schenen met de ruigste en meest duistere underground muziek. Voel de aarde onder je stampende voeten schroeien terwijl de vlammen de nacht verteren. Ground Zero 2013 gaat weer los in het holst van de nacht, tot de zonopkomst de duisternis doorbreekt en een nieuwe dag in lichterlaaie zet.

LIMITED DIE HARD TICKETS:
Ben jij een echte Ground Zero Die-Hard? Scoor dan voor 47 Euro (ex. fee) een Ground Zero Die-Hard ticket en ontvang het stoere Die Hard 2013 t-shirt en toegang via een speciale ingang tot Ground Zero Festival 2013 – Night Fire. Hiernaast maak je ook dit jaar met je Die-Hard Ticket via de Ground Zero Facebook extra kans op vette prijzen. Wees er snel bij want ook vorig jaar verliep deze exclusieve verkoop als een lopend vuurtje!

Die-Hard Tickets zijn vanaf 12 maart verkrijgbaar bij Paylogic en in alle Primera winkels in Nederland.

REGULIERE TICKETS:
De Reguliere Tickets voor Ground Zero Festival 2013 – Night Project kosten 39 Euro (ex. fee) en zullen vanaf 28 maart 2013 verkrijgbaar zijn via Paylogic en alle Primera winkels in Nederland.

MEER INFORMATIE:
www.groundzerofestival.com

Of meldt je aan bij de officiele Ground Zero social media kanalen:
www.facebook.com/groundzerofestival
www.twitter.com/groundzerofest
www.myspace.com/groundzerofestival
www.groundzerofestival.hyves.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 08-03-2013 om 12:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
sstfnn 10-03-2013 @ 20:31:14

Jaja, direct kaartje halen maar weer. Wat een ge-wel-dig festival is dit toch!! :)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook