H4H Elements anthem, Fear.FM radiospecial en website

Over een paar weken is het zover! De geheimen en mysteries zullen worden onthult. 29 oktober 2011 is het tijd voor een nieuwe editie van Heart for Hard elements. Dit spektakel zal plaatsvinden in de Mezz te Breda. Dit volledig koperen gebouw is de uitgewezen locatie voor een nieuwe editie van Heart for Hard in Nederland. Heart for hard komt met een gevarieerde lineup en battles die je niet mag missen!

A-lusion vs Scope DJ
Dit Duo staat ook wel bekend als Second Identity. Speciaal voor Heart for Hard, maken ze zich op voor een battle met de dikste hardstyle tracks.

The Vision
Een hardstyle dj van het Dirty Workz label. Je kent deze dj misschien van verschillende optredens als op Defqon 1, Decibel, Bassleader of Qountdown. The Vision is ook verantwoordlijk voor het Heart for Hard Elements anthem die je wellicht zult horen op verschillende events de komende weekenden!

Dr. Rude vs Pat B
Deze 2 kennen jullie allemaal wel. Pat B is bekend van o.a. the-site en natuurlijk van de Bredase discotheek: Q-Nation. Dr Rude ken je van het label Dirty Workz. Heart for Hard zet ze in een battle tegenover elkaar.

Fatal inc.
Deze artiest is een resident binnen heart for hard. Afgelopen zomer heeft hij in de raw stage van Last World Festival gedraaid. Gedurende de avond zullen jullie dan ook een raw set van hem kunnen verwachten. Je kent hem misschien ook van The Qontinent Festival of Lunafesta.

Point Blanc live
Deze artiest uit Antwerpen neemt de ”LIVE” acts heel serieus. Tijdens de avond pakt hij een synthesizer erbij om zijn jump en french tek tracks te begeleiden.

Firewall live
Deze act kennen jullie misschien van Qontinent Festival van afgelopen zomer. Veel nieuwe tracks en releases op sur+ zal hij hier gaan presenteren.

Sci-Fi vs The X-clusive
Een echte battle! Sci-Fi is o.a. bekend als 1 van de winnaars van Fantasy Island dit jaar en heeft dit jaar op de Refuse stage gedraaid tijdens Decibel Outdoor Festival. The X-Clusive is een hardcore artiest uit Zeeland bekend van o.a. Bassrulers, Decibel en Qbase. Deze 2 staan bekend om het scratchen en zullen ook een ware scratchbattle gaan houden tijdens Heart for Hard Elements. Tevens zullen zij het hardcore anthem gaan verzorgen.

Radiospecial Fear.FM en h4h.FM
In de komende weken zul je steeds meer extra’s over dit evenement kunnen vinden. Zo zijn er 3 anthems gemaakt door ook 3 artiesten. Het gaat hierbij om 1 experimenteel anthem(dubstyle), 1 hardstyle anthem en een hardcore variant. De hardstyle versie is geproduceerd door Dirty Workz artiest: “The Vision”. Maandag 17 Oktober om 20:00 uur kunnen jullie luisteren naar een “Heart for Hard Elements” special op Fear.FM en H4H.fm. Gedurende deze avond zullen h4h en fear.fm een aantal gasten ontvangen die ook op het evenement aanwezig zullen zijn. Dit zijn: A-lusion, The Vision en resident Fatal inc.. Deze avond geven Heart for Hard & Fear.FM radio een voorproefje op wat je de 29ste kunt verwachten. Tevens hoor je de nieuwste tracks en natuurlijk krijg je een sneakpreview van het aankomende anthem. De Heart for hard elements website is online! Deze site staat gevuld met de laatste vorderingen rondom het evenement. De mixes die tijdens de special gedraaid worden zul je hier kun!
nen beluisteren. Foto’s, interviews en meer informatie over de dj’s en de mysteries die dit evenement bij zich dragen zul je hier kunnen ontrafelen. Bekijk de website op www.heartforhard.nl

Vergeet het niet, Maandag 17 Oktober om 20:00 uur kun je meeluisteren op Fear.fm en h4h.fm met guestmixes van A-lusion, The Vision en Fatal inc.. Na deze special zal de organisatie een preview van het hardstyle anthem op de “heart for hard” youtube plaatsen.

Zaterdag 29 Oktober 2011 om 22:00 uur gaat in breda het dak eraf. Tickets zijn nog verkrijgbaar bij de Free Record Shop in Nederland en België. Op de website van de Mezz kun je de tickets zonder extra fee kopen!

“Let the harder elements be your guide!”

Heart for Hard Elements trailer
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 11-10-2011 om 21:48 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook