Hakkûhgat – Rudeness Edition: De line-up en informatie

Zaterdag 1 maart 2014 is een datum die bij de Brabanders en Limburgers al dik omcirkeld staat in de agenda. Het is de eerste dag van carnaval. Maar in Eindhoven wordt dat elk jaar iets anders gevierd. Want carnavalszaterdag in Eindhoven staat synoniem voor compromisloos beukwerk tijdens de zesde editie van Hakkûhgat – en dit jaar is het tijd voor de Rudeness Edition!

Rudeness
In november werd het langverwachte album Rudeness van Mad Dog gereleaset. De release was tevens het startschot van een world tour. Na zijn eerdere optreden tijdens Hakkûhgat was het voor Mad Dog niet meer dan logisch om het gekkenhuis van Hakkûhgat aan te doen voor zijn tour. Tijdens deze editie wordt alles uit te kast getrokken om het beste van de Italiaanse hardcore en het Brabantse carnaval te combineren in de dikste editie van Hakkûhgat tot nu toe: Hakkûhgat – Rudeness Edition!

Maar Mad Dog zal niet de enige Italiaan zijn die terugkeert naar het carnavalsbal van de hardheads. Na hun dikke optreden van vorig jaar, keren Tommyknocker en Amnesys dit jaar terug om Dynamo weer op zijn kop zetten, zoals ze al hadden beloofd in de aftermovie van de vorige editie. Future en Edge of Darkness zullen samen de anthem van deze editie produceren en deze tijdens hun battle ten gehore brengen.

Line-up Rudeness Area
Mad Dog
Tommyknocker
Amnesys
Edge of Darkness vs Future
Cytrate
Quickswitch
Agonizer vs Untainted
Pico
MC Sonik

Graveyard
In de kelder zullen de verloren zielen hun toevlucht zoeken in de donkere krochten van de Graveyard. De Graveyard staat voor ongenadig harde en snelle kicks en snares. In de Graveyard wordt opgebouwd van de krakende en schurende industrial  door onder andere BPM Black-held Draidy naar de uptempo frenchcore van Johnny Napalm.

Line-up Graveyard Area
Johnny Napalm
Draidy
Mannie
Pugnac vs Zyprexa
Fittonia
Firestarter

Atrium
In het atrium zullen verschillende talents en residents van BPM Black en Inner Vision opbouwen van freestyle naar hardcore. BPM Black is onderdeel van BPM Productions. BPM Productions is bedoeld om DJ talenten te ondersteunen, begeleiden en de kans te bieden met professionele apparatuur voor publiek te draaien. De beste talents krijgen hier de kans om hun skills aan een groter publiek te tonen.

Line-up Atrium
Audio Avengerz
Invicta
Hidden Identity
Seneeq
Xena
Red Steel
Woodpecker

Social Media
Voeg nu Hakkûhgat toe aan je agenda op Facebook en Partyflock om constant op de hoogte te blijven van alle informatie met betrekking tot evenement! Like ook de pagina van Inner Vision voor alle updates over dit evenement en alle aankomende evenementen!

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar via www.dynamo-eindhoven.nl/tickets en bij Dynamo zelf voor slechts €10,-. Hakkûhgat is alle voorgaande edities uitverkocht geweest, dus ben verstandig en haal je kaartje in de voorverkoop. Mochten er kaarten over zijn dan kosten deze €12,- aan de deur.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 16 jaar. Legitimatie is verplicht, ongeacht uiterlijk of leeftijd. Vergeet je legitimatiebewijs dus niet. Geldige legitimatiebewijzen zijn een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. Geen legitimatie is geen toegang.

Bereikbaarheid
Plan je reis naar Dynamo zorgvuldig. Dynamo ligt op slechts 7 minuten lopen van het centraal station van Eindhoven, maar hou rekening met aangepaste dienstregelingen in het openbaar vervoer. Plan daarom je reis met het openbaar vervoer via www.9292.nl. Eindhoven is aangesloten op het nachtnet van NS. Als je met de auto komt is het navigatieadres de Ten Hagestraat 6a, 5611 EG, Eindhoven.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 10-01-2014 om 14:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
ricardo-paz 10-01-2014 @ 22:35:25

Ik trap de sloop af van de Rudeness Area! Zin in! :D :D :D

Nerazzurro93 12-01-2014 @ 12:18:23

Slechte line-up. Alleen Draidy en Future draaien goede muziek. Dit wordt um niet

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook