Hard Bass 2009 update: Interview met Team Blue

14 februari 2009 is het tijd voor de eerste editie van Hard Bass in de Gelredome in Arnhem. B2S heeft vandaag een interview online gezet met Team Blue.

Team Blue bestaat uit de volgende team leden:
- Showtek
- Isaac
- The Prophet
- Hardstyle Masterz (Live)

Het is een van de meest bezongen kleuren in de muziekwereld: blauw. Van suède schoenen tot aan een blauwe maan, je kunt het zo gek niet bedenken of er is een lied over geschreven. Er is zelfs een complete muziekstijl vernoemd naar deze kleur: de Blues. Zou dat een voorbode zijn op wat team Blue gaat neerzetten op Hard Bass op 14 februari? De samenstelling van dit team liegt er in ieder geval niet om. Grijs zijn ze, één uitzondering daargelaten, nog niet. Maar ouwe rotten mag je ze wel noemen: ze zijn er allemaal bij vanaf het begin van de hardstyle en ze hebben ieder hun voetsporen in deze scene achtergelaten. Isaac met zijn onnavolgbare mixing skills, The Prophet die al 25 jaar lang in het vak zit, Showtek dat overal ter wereld massa’s mensen aan het dansen krijgt en Hardstyle Masterz die in 2003 een Age of Reverse Bass aankondigde. En dat tijdperk is nog lang niet afgelopen.

Hebben we hier te maken met een winning team?
“Zeker weten!” roept Dov Elkabas (The Prophet). “Maar dat was het ook al geweest als Roel (Schutrups oftewel DJ Isaac) er in z’n eentje had gestaan. Duidelijk gevalletje van met kop en schouders boven de rest uit.” “Ja, boven jou sowieso natuurlijk” is Roels antwoord. “Afgezien daarvan hebben we een bijzonder sterk team” grapt hij verder. “Dat moet wel vuurwerk gaan geven in de Gelredome!”. “Ik heb ook bijzonder veel respect voor alle jongens in dit team” zegt Antonio Donà (Hardstyle Masterz). “Ze hebben allemaal een enorme bijdrage geleverd aan de hardstyle sound. Ik heb er zelf onwijs veel zin in, nieuwe tracks en ouwe klappers tot een heerlijk mixje brouwen en zien hoe duizenden mensen losgaan op de beats van ons team!”

Een nieuwe locatie, een nieuw concept… Spreekt het jullie aan wat B2S dit jaar van plan is met Hard Bass?
“Jazeker!” antwoordt Wouter Janssen (Showtek). “De sets zullen qua stijl meer variëren aangezien er door verschillende DJ’s van verschillende labels gedraaid wordt. Silverdome was een mooie locatie, ook qua sound, maar er gaat echt niets boven het Gelredome. Die locatie heeft iets magisch.” “We hebben al eerder back-2-back gedraaid op Hard Bass, Showtek vs Deepack was dat toen” valt zijn broer Sjoerd Janssen (Showtek) hem bij. “Dat was echt fenomenaal. Toen lieten we ‘Heeeeeeere’s Showtek’ op de ‘Here’s Johnny!’ tune horen, geweldig! Misschien dat we dit jaar ook weer iets leuks verzinnen, we houden in dit team allemaal wel van een beetje lol trappen!” “Weet wel waar je aan begint B2S. Want die Isaac gaat natuurlijk weer een zooitje maken van die booth met z’n twaalf draaitafels” volgens Dov. “En hij wil natuurlijk weer liters drank backstage hebben. Ziet ‘ie zo blauw als een tientje, dat past dan wel weer bij deze nacht.”

Hard Bass 2009 - Team BlueVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 15-01-2009 om 12:19 door Jor-D | Translate:

Reacties (8)

Plaats reactie
Snor 15-01-2009 @ 12:55:27

Dov begint duidelijk al oud te worden, “blauw als een tientje”. Die zijn tegenwoordig rood hoor ;)

Verder hulde voor deze mannen, net als alle andere DJ’s die mij over krap drie en een halve week uit mn plaat gaan laten gaan :D

Markos 15-01-2009 @ 12:59:39

Ik weet nog niet of ik ga…. :(

Khadber 15-01-2009 @ 13:05:23

Het is dat de Gelredome zo ver weg is en dat ik dan precies op vakantie ga..
Anders zat ik nu nog te twijfelen, want de line-up is bij voorbaat al de beste van het jaar, zo uitgebalanceerd per team, 4 live acts. Dit gaat echt een bijzonder feestje worden!

Edit – 12 DRAAITAFELS!! 12! Dit gaat echt iets bijzonders worden.
Ik voel battles en interupties al aankomen!

Mol 15-01-2009 @ 15:33:09

Denk dat ik me goed ga vermaken! Niet echt heel boeiend interview? :p

Snor 15-01-2009 @ 16:25:53

@Khadber:
Ik woon ook ver weg, je moet er wat voor over hebben he ;)

hehe dat is al een iets onoverkomelijker probleem!

Khadber 15-01-2009 @ 16:29:50

Lees vooral deel 2 van die zin ;) .

Rik 15-01-2009 @ 20:41:13

Grappig hoe die lui onderling met elkaar om gaan xD

Zinloos geluid 16-01-2009 @ 12:24:31

bah, ik ga precies die dag op wintersport :(

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook