Hard Bass 2013: Laatste informatie

Aanstaande zaterdag vindt Hard Bass: reclamation plaats in het GelreDome te Arnhem. Het belooft een legendarische avond te worden waarbij iedere formatie een dikke show neer gaat zetten! De voorbereidingen voor het evenement zijn inmiddels in volle gang. In dit bericht lees je de laatste belangrijke informatie die je als bezoeker dient te weten. Tot zaterdag!

Timetable
23:00 – 01:00 Blue
Code Black
Zany
Wasted Penguinz
Noisecontrollers (live)

01:00 – 03:00 Yellow
Frontliner
Tatanka
Bass Modulators
Headhunterz (live)

03:00 – 05:00 Red
Brennan Heart
Zatox
Psyko Punkz
Gunz for Hire (live)

05:00 – 07:00 Green
Crypsis
Thera
Digital Punk
B-Freqz (live)

Hosted by DV8

Galaxy (VIP)
22:00 – 23:30 Francois
23:30 – 01:00 Pavo
01:00 – 02:30 Zero-Gi
02:30 – 04:00 Pila
04:00 – 05:30 Lars Tindy
05:30 – 07:00 Gizmo

Klik hier voor de print at home versie van de timetable & het floorplan.

Tijden
Hard Bass: reclamation vindt plaats op 2 februari van 22.00 uur ‘s avonds tot 07.00 uur ‘s ochtends. Tussen 22.00 en 23.00 uur zal er een warming up set worden verzorgd. Wie deze zal verzorgen, wordt later deze week exclusief via Twitter bekend gemaakt. De openingsshow start om 23.00 uur, dus zorg dat je op tijd bent en niks mist!

Uitverkocht
Hard Bass: reclamation is geheel uitverkocht! b2s raadt het af om via de zwarte markt tickets aan te schaffen, alle kaarten worden op echtheid gescand.

Zoals aangekondigd zijn er tickets, die via zwarthandelaren werden aangeboden, ongeldig gemaakt. Heb je een ticket in de zwarthandel gekocht en wil je controleren of deze ongeldig is gemaakt? Op http://tickets.b2s.nl/cancellations staan de ongeldig gemaakte kaartnummers gepubliceerd. Let op: de lijst die nu gepubliceerd is wordt mogelijk nog aangevuld, check hem daarom regelmatig.

VIP
De gelukkigen die een VIP ticket hebben weten te bemachtigen, hebben een aantal voordelen ten opzichte van een normaal entreebewijs:

  • Aparte VIP ingang
  • Gratis kluisje per 2 personen
  • Toegang tot de VIP tribune & VIP area in de Galaxy

Ingang
Let goed op! Op je ticket staat namelijk een ingang (E, Q of VIP) aangegeven, zorg dus dat je via deze ingang naar binnen gaat. Via een andere ingang dan die vermeld staat op je ticket, kun je niet naar binnen.

Decks
Door het bouwen van de twee enorme decks in de tribunes aan beide lange zijdes wordt er extra veel dansruimte gecreëerd. Deze decks zijn voor iedereen toegankelijk.

Merchandise
Er is speciaal voor Hard Bass: reclamation een merchandise lijn ontworpen. Deze producten zijn bij de b2s merchandise stand te koop. Je kunt hier met contant geld betalen, maar ook pinnen.

Livestream & On Demand
Hard Bass wordt dit jaar niet alleen live uitgezonden via b2s radio, maar ook middels een dikke video registratie via YouTube. Hiermee is Hard Bass: reclamation het eerste grote hardstyle evenement dat dit verzorgt. Op deze manier kunnen de thuisblijvers of fans in het buitenland toch meegenieten!

De video live stream is te bekijken via Youtube
De radio live stream is te beluisteren via www.b2s.nl/radio

Dit jaar zal er geen DVD uitkomen, de 90 minuten registratie zal uitsluitend On Demand worden aangeboden via UPC, Ziggo, TELE2, KPN, iTunes en diverse andere platformen. Meer informatie hierover volgt nog. Wil je op de hoogte worden gehouden van de release? Meld je dan hier aan!

Theme songs & CD
Dit jaar heeft Hard Bass niet 1 anthem, maar heeft iedere formatie zijn eigen theme song die de sound van die formatie vertegenwoordigt. De theme song van Green ken je al uit de trailer, deze is gemaakt door B-Freqz lid B-Front. De theme songs zijn geproduceerd door:

Code Black – R.E.V.O.L.U.T.I.O.N. (Official Hard Bass blue theme)
Bass Modulators – Requi3m (Official Hard Bass yellow theme)
Psyko Punkz – Electrobam (Official Hard Bass red theme)
B-Front – Undiscovered (Official Hard Bass green theme)

Deze tracks zijn vanzelfsprekend terug te vinden op de Hard Bass 4CD die net als voorgaande jaren wordt uitgebracht. De schijfjes zijn dit jaar gemixt door Noisecontrollers, Bass Modulators, Psyko Punkz en Frequencerz. Deze dikke verzamelaar is tijdens het evenement te koop bij de stand van Free Record Shop. Hier gaan ook diverse signeersessies plaatsvinden:

01.30 uur Psyko Punkz
01.30 uur Noisecontrollers
03.30 uur B-Freqz
03.30 uur Bass Modulators

Vanzelfsprekend is het album na het evenement ook digitaal verkrijgbaar via o.a. iTunes.

b2s television & radio
Op 24 en 31 januari zullen de sets van Hard Bass 2012 te horen zijn bij b2s radio. Op 31 januari zal er bij b2s television extra veel aandacht worden besteed met een Hard Bass: reclamation special. Houd de website en social media in de gaten voor meer informatie hierover!

Social media
Tijdens de nacht zullen er berichten, foto’s, audio & video’s worden geplaatst op verschillende social media van b2s. Houd ons dus goed in de gaten op Facebook, Twitter, Youtube, Soundcloud en Google+, als je op de hoogte wil blijven van de gebeurtenissen tijdens Hard Bass: reclamation.

#HB13
De hashtag op Twitter voor Hard Bass is #HB13. Gebruik dit in je Tweet als je iets over Hard Bass zegt en maak #HB13 trending topic!

Magazine
Dit jaar verschijnt er een Hard Bass editie van het b2s magazine. In dit magazine zullen veel interessante dingen te lezen zijn omtrent artiesten en evenementen. Na afloop wordt dit gelimiteerde magazine uitgedeeld. Ga je niet naar Hard Bass of heb je misgegrepen en wil je het magazine toch graag lezen? Geen probleem, want het magazine wordt tijdens de nacht al online gezet!

Hard Bass App
Dit jaar wordt een Hard Bass applicatie gelanceerd voor verschillende type Smartphones. Download de App in iTunes of de Google Playstore. Je vindt er alle informatie over het evenement, plus de complete line-up met timetable.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden om zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt om op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen. Houd er rekening mee dat ook aan de bar om legitimatie gevraagd kan worden.

Lockers
Bij de entree bestaat de mogelijkheid tot het huren van lockers. Deze kunnen gebruikt worden om o.a. jassen en tassen in op te bergen. Een locker kost 6 euro en de borg bedraagt 5 euro, deze krijg je terug wanneer je de sleutel inlevert. In een locker passen ongeveer 3 jassen, dus deel er eentje met je vrienden. Het is niet mogelijk om tijdens het evenement naar je locker te gaan, voor VIP is dit wel mogelijk.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Mobiel bereik
Tijdens Hard Bass komen tienduizenden bezoekers bij elkaar. Dit is een enorme extra druk op de zendmasten. Verschillende telecom aanbieders plannen daarom extra capaciteit in. Toch is het mobiele netwerk niet te garanderen. Houd hier rekening mee en spreek bijvoorbeeld met vrienden af op een vast tijdstip en plek.

Spullen meenemen
Eten en drinken mogen niet mee naar binnen. Volg je een speciaal dieet, zorg dan dat dit in afgesloten verpakking zit. Het is tevens toegestaan om medicatie mee te nemen mits ook dit in een gesloten verpakking zit. Ook dien je een doktersverklaring bij je te hebben.

Munten & pinnen
Bij de ingang en verspreid over de locatie bevinden zich diverse muntkassa’s en automaten. Bij iedere kassagroep is de mogelijkheid om te pinnen. Het is niet mogelijk om contant geld op te nemen. We raden je aan altijd voldoende contant geld mee te nemen naar het evenement.

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie in Arnhem. Dit is ‘zero tolerance’, pas dus op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Rookbeleid
In het GelreDome is het niet toegestaan om te roken, dit is alleen buiten mogelijk onder de Oost tribune. Hier is een verwarmde tent geplaatst.

Parkeren
Er zullen tijdens Hard Bass verschillende parkeerterreinen geopend zijn. Volg de borden ‘Parkeren GelreDome’. Voor meer informatie, het vooraf aanschaffen van parkeerkaarten en de routeplanning kun je hier terecht.

Bus
Indien je zelf geen vervoer hebt, kun je bij Event Travel een busreis boeken naar Hard Bass. Heb je zelf een bus geregeld, dan kun je deze hier voor een parkeerplaats aanmelden. Een parkeerplaats voor een touringcar kost 40 euro.

Openbaar vervoer
Het GelreDome is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Reis met de trein naar station Arnhem en vanaf daar verder met de pendelbus naar het GelreDome. Een retourkaartje kost 5 euro en is verkrijgbaar bij de opstapplaats. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kun je terecht op www.9292.nl of bel naar 0900-9292 (€0,70 p.m.).

Weer
Het kan ‘s nachts flink koud worden, zorg er dus voor dat je warme kleding aanhebt als je aankomt en weggaat. Deze kun je opbergen in een kluisje.

Website
Hard Bass heeft ook een eigen website, check www.b2s.nl/hardbass

Tot slot
Zorg goed voor jezelf en elkaar, zowel tijdens de reis naar, als op het evenement.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 28-01-2013 om 14:04 door Khadber | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
San Miquel 29-01-2013 @ 13:30:11

Zin aan! :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook