Hard Bass: Timetable & alles wat je moet weten

Na maandenlang wachten is het zaterdag dan eindelijk zo ver: het grootste indoorevenement van b2s vindt plaats in het Gelredome! Dit jaar neemt Hard Bass je mee op de missie ‘Exploration’ waarbij de 4 teams, bestaande uit 16 DJ’s & acts, er een legendarische nacht van gaan maken. Het belooft een spectaculaire show te worden, knallend van begin tot eind! Voordat je zaterdag naar Arnhem afreist zijn er nog wel een aantal belangrijke dingen die je moet weten. Al deze belangrijke info lees je in dit bericht.

Timetable
23.00 – 01.00 // Team Green
Bass Modulators
Atmozfears
Max Enforcer
Frontliner LIVE

01.00 – 03.00 // Team Blue
Coone
Noisecontrollers
Code Black
Psyko Punkz LIVE

03.00 – 05.00 / Team Yellow
Brennan Heart
Ran-D
Hard Driver
Wild Motherfuckers LIVE

05.00 – 07.00 // Team red
Adaro
Phuture Noize
Titan
Minus Militia LIVE

Hosted by DV8

Print at home versie time table & floorplan
Klik hier voor de print at home versie van de time table en het floorplan.

Tijden
Hard Bass: Exploration vindt plaats op 1 februari van 22.00 uur ‘s avonds tot 07.00 uur ‘s ochtends. Tussen 22.00 en 23.00 wordt het publiek eerst een uurtje opgewarmd. Wie deze warming up set zal verzorgen wordt later deze week exclusief via social media bekend gemaakt. De openingsshow start om 23.00 uur, dus zorg dat je op tijd bent en niets mist!

Tickets
Hard Bass: Exploration is volledig uitverkocht! b2s raadt het af om via de zwarte markt tickets aan te schaffen; alle tickets worden op echtheid gescand.
Heb je een ticket in de zwarthandel gekocht en wil je controleren of deze ongeldig is gemaakt? Op http://tickets.b2s.nl/cancellations staan de ongeldig gemaakte kaartnummers gepubliceerd. Let op: de lijst die nu gepubliceerd is wordt mogelijk nog aangevuld, check hem daarom regelmatig.

VIP
De gelukkigen die een VIP ticket hebben weten te bemachtigen, hebben een aantal voordelen ten opzichte van een normaal entreebewijs:

  • Aparte VIP ingang
  • Gratis kluisje per 2 personen
  • Toegang tot de VIP tribune & VIP lounge

Ingang
Op je ticket staat een ingang (E, Q of VIP) aangegeven, zorg ervoor dat je via deze ingang naar binnen gaat. Via een andere ingang dan die vermeld staat op je ticket, kun je niet naar binnen.

Decks
Sinds vorig jaar worden er tijdens Hard Bass publieksdecks op de bestaande tribune van de Gelredome gebouwd om meer dansoppervlakte te creëren. Deze decks zijn dit jaar op beide zijden nog een stuk verlengd, om het danscomfort voor de bezoeker nog meer te optimaliseren. Maak hier dan ook gebruik van.

Livestream via YouTube & b2s radio
Hard Bass wordt ook dit jaar live uitgezonden via zowel b2s radio als YouTube. Zo kunnen liefhebbers die het evenement moeten missen toch meegenieten van Hard Bass: Exploration. Zorg ervoor wanneer je er zelf niet bij kunt zijn, dat je deze unieke live uitzending bijwoont! Hard Bass 2014 is van 22.00 tot 07.00 te volgen via Youtube enwww.b2s.nl/radio.

Hard Bass EP & CD
Maker van het anthem, Hard Driver, produceerde dit jaar een Hard Bass EP met hierop de 4 tracks die ieder team representeren:
Depths of Green
Nature of Blue
Exploration (Official Hard Bass 2014 anthem)
The Red Kill

Deze tracks zijn vanzelfsprekend terug te vinden op de Hard Bass 4CD die net zoals voorgaande jaren wordt uitgebracht. De schijfjes zijn dit jaar gemixt door Atmozfears,Coone, Ran-D en Radical Redemption. Dit ultieme verzamelitem is nu te koop via http://store.b2s.nl en tijdens het evenement verkrijgbaar bij de CD stand. Hier zullen tevens vier signeersessies plaatsvinden:

01.30 uur Atmozfears
01.30 uur Ran-D
03.30 uur Coone
03.30 uur Radical Redemption

Vanzelfsprekend is het album na het evenement ook digitaal verkrijgbaar via o.a. iTunes.

Social media
Kun jij niet aanwezig zijn bij Hard Bass: Exploration? Houd dan de b2s social media kanalen goed in de gaten, want er wordt de hele nacht live verslag gedaan middels foto-, video- en audiomateriaal!

Gebruik de hashtag #HB14 wanneer je iets over het evenement post op social media en help mee Hard Bass 2014 trending topic te maken!

Hard Bass app
Download de officiële Hard Bass: Exploration app via de iTunes- of GooglePlay store en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Hard Bass. Hiernaast vind je er alle informatie over het evenement en de complete line-up met timetable.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Lockers
Bij de entree bestaat de mogelijkheid tot het huren van lockers. Deze kunnen gebruikt worden om o.a. jassen en tassen in op te bergen. Een locker kost 7 euro en je betaalt 5 euro borg. Deze borg krijg je na afloop bij het inleveren van je sleutel weer terug. In een locker passen ongeveer 3 jassen, dus deel er eentje met je vrienden. Ook is het handig om cash geld hiervoor mee te nemen, want het is niet mogelijk dit bedrag te pinnen. Je kunt tijdens het evenement niet naar je locker gaan, voor VIP is dit wel mogelijk.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Roken
De Gelredome is een horecagelegenheid en daar mag dus niet gerookt worden! Dit is alleen buiten mogelijk onder de Oost tribune. Hier is een verwarmde tent geplaatst.

Pas op met alcohol & drugs
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Arnhem. Dit is ‘zero tolerance’. Dat betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of Hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Let op jezelf en op anderen! Zorg ervoor dat jij niet diegene bent die na het evenement ergens op YouTube rondzwerft, terwijl je naar buiten wordt gedragen, naakt in het rond danst of andere dingen doet die je normaal niet zou doen.

Verdenk je iemand ervan een overdosis drugs te hebben genomen of dat hij/zij te veel alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Unity
De jongens en meisjes van Unity geven voorlichting over het gebruik van alcohol en drugs. Heb je vragen? Loop dan eens langs hun stand! Ze geven je graag tips als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO.

Mobiel bereik
Tijdens Hard Bass komen tienduizenden bezoekers bij elkaar. Dit is een enorme extra druk op de zendmasten. Verschillende telecom aanbieders plannen daarom extra capaciteit in. Toch is het mobiele netwerk niet te garanderen. Houd hier rekening mee en spreek bijvoorbeeld met vrienden af op een vast tijdstip en plek.

Spullen meenemen
Eten en drinken mogen niet mee naar binnen. Volg je een speciaal dieet, zorg dan dat dit in afgesloten verpakking zit. Het is tevens toegestaan om medicatie mee te nemen mits ook dit in een gesloten verpakking zit. Ook dien je een doktersverklaring bij je te hebben.

Munten & pinnen
In de Gelredome bevinden zich diverse muntkassa’s. Hier is tevens ook de mogelijkheid om te pinnen. Het is helaas niet mogelijk om contant geld op te nemen. Het wordt aangeraden altijd voldoende contant geld mee te nemen, omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Parkeren
Er zijn verschillende parkeerterreinen geopend rondom de Gelredome. Volg de borden ‘Parkeren Gelredome’ bij aankomst. Voor meer informatie kun je deze website bezoeken.

Openbaar vervoer
De Gelredome is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Reis naar Arnhem centraal station wanneer je met de trein reist. Vanaf hier kun je met de shuttlebus naar de Gelredome. Een retourtje kun je kopen op het station. Bezoek www.ns.nl voor meer informatie of bel met 0900-9292 (0.70 p.m.). eerste pendelbus zal rond 06.00 uur richting het station rijden.

Event Travel
Zonder zorgen naar Hard Bass? Boek dan een busreis bij Eventtravel! Vanuit meer dan 250 plaatsen in Nederland vertrekken er op zaterdag 1 februari 2014 touringcars naar Hard Bass. Staat jouw opstapplaats niet tussen het overzicht? Vanaf 6 personen kan je een opstapplaats aanvragen en vanaf 15 personen een eigen privé opstapplaats.

Groepskorting
Vanaf 25 personen krijg je een groepskorting! Daarnaast mag je zelf bepalen waar jullie worden opgehaald! Meer informatie vind je op deze website: www.eventtravel.nl. Vragen? Event Travel is elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 – 17.30 uur op telefoonnummer: 038-4256730. Uiteraard kan je ook e-mailen naar [email protected]

Bussen
Wanneer je een eigen busreis hebt georganiseerd, kun je de bus hier aanmelden voor een parkeerplaats. Het parkeren van een bus kost 40 euro. Het is erg belangrijk dat bus organisaties zich aanmelden om vooraf alle juiste informatie te krijgen over het brengen en halen van bezoekers.

Weer
Het kan ‘s nachts flink koud worden, zorg er dus voor dat je warme kleding aanhebt als je aankomt en weggaat. Deze kun je opbergen in je kluisje.

Website
Check www.hardbass.com voor meer informatie over Hard Bass: Exploration.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 27-01-2014 om 12:33 door Khadber | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Ramirez 28-01-2014 @ 14:03:05

Zin in! :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook