Hard Candy 2015 powered by Dance4Charity

VEENENDAAL – ‘Hoe geweldig zou het zijn om geld op te halen voor lokale, nationale en internationale doelen door een outdoor Dance Event te organiseren?’ Dat dachten de leden van De Tafelronde 92 die zich belangeloos inzetten voor goede doelen.

‘Hard Candy powered by Dance4Charity’, het event dat perfect in jouw zomerfestivalagenda 2015 past, strijkt 3 juli neer op het evenemententerrein aan de Groeneveldselaan  in Veenendaal. Op het podium komen de beste DJ’s, de vetste muziek en de strakste entertainment samen op het hoogste niveau!

Kaarten zijn vanaf vandaag te koop via Ticket Script. Het terrein biedt plaats aan maximaal 2000 mensen dus wees er snel bij. De line up wordt hieronder bekend gemaakt, maar zorg ervoor dat je de website www.dance4charity.nl en alle kanalen op social media scherp in de gaten houdt voor meer informatie.

Line-up
- Wildstylez
- Noisecontrollers
- Sound Rush
- Gecko
- Festuca
- Saphera
- Bass-D
- Freestyle Maniacs

- Mc Villain
- Mc Renagade

Dit outdoor Dance Event wordt georganiseerd door De Tafelronde 92 Veenendaal, in samenwerking met De Heeren van Ruysdael en DanceCityEvents die zich samen inzetten voor de volgende goede doelenorganisaties:

Dance4Life werkt samen met jongeren aan een wereld zonder aids en geeft seksuele voorlichting en maakt gebruik van muziek en dans om jongeren te betrekken en te inspireren.

Freedom Through Education werkt vanuit de gedachte: ‘Het einde van armoede begint op school!’ Het doel van FTE is om kansarme kinderen in India een eerlijke kans te geven op educatie en een onbezorgde jeugd.

Stichting NN verstrekt al jarenlang, aan het einde van het jaar, voedselpakketten aan mede-Veenendalers met een minimuminkomen of soms nog minder.

Stichting Buitenzorg organiseert met meer dan 100 enthousiaste vrijwilligers leuke en gezellige activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking.

Date: 03-07-2015
Venue: evenemententerrein Groeneveldselaan in Veenendaal
Tickets: via Ticket Script ticketscript.com
More info: www.dance4charity.nl

Facebook: facebook.com/pages/Hard-Candy/232191530320387
Facebook Event: facebook.com/events/1380639872265629Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 04-05-2015 om 18:24 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook