Hard Classics Indoor 2011: Line-up en informatie

Als je het over Luna, Pavo, Deepack, Dana, Isaac of Daniele Mondello hebt denk je natuurlijk gelijk aan hardstyle. Inmiddels is het alweer meer dan tien jaar geleden dat deze stijl zich ontwikkelde en is deze scene alleen maar gegroeid.

Speciaal voor de liefhebber komt er na het succes van Hard Classics on the Beach de early hardstyle editie, een indoor variant. Free 2 Party is op het veler verzoek ingegaan en heeft besloten om met het Hard Classics concept ook een indoor editie te gaan doen. Voor de aftrap van deze eerste editie van H.C.O.T.B indoor heeft Free 2 Party na enig speurwerk dan ook de perfecte locatie gevonden. Heel toepasselijk is het de Sand in Amsterdam geworden, waar het op 26 februari een Mekka zal zijn voor de Early Hardstyle liefhebber.

Rond 1998 ontwikkelde de Early Hardstyle sound zich met invloeden van hardtrance, Techno en Hardhouse. Met het doodbloeden van de Hardcore in die periode ontstond er aan de andere kant weer een hele nieuwe stijl. Ook al zullen hier de meningen over verdeeld zijn, voor velen ontwikkelde deze stijl zich veel te snel naar de Hardstyle van nu. Aan de vraag naar die speciale sound wordt dan nu eindelijk gehoor gegeven. Voor een hoop Early Hardstyle aanbidders zal eind februari een wens uitkomen. Only Early Hardstyle een hele nacht lang. De iconen van het eerste uur nemen je mee naar die fijne periode waar het allemaal mee begon. Vanaf de eerste seconde een en al vuurwerk waarbij stilstaan onmogelijk zal zijn. Luna, Daniele Mondello en Isaac, om alvast niet de minsten te noemen, zullen hun beste Early Hardstyle kunsten gaan vertonen.

De locatie
De Sand is een grote hal op het industrie terrein nabij station Amsterdam Sloterdijk. De capaciteit is rond de 2200 bezoekers. Over het geluid van de Sand hoor je eigenlijk alleen maar positieve reacties. Hard, zuiver en je voelt het door je hele lichaam als je er in de zaal staat. Tevens word de Sand omgetoverd tot een tropisch oord aan zee. Hier kun je herinneringen ophalen aan het afgelopen zomer seizoen en word meteen alvast een voorproefje genomen op de mooie zomer van 2011 die komen gaat! Voordeel van de Sand is dat het goed bereikbaar is voor zowel het O.V. als met de auto. Gratis parkeren is mogelijk in de directe omgeving.

Met betrekking tot de btw verhoging heeft Free 2 Party om de bezoekers tegemoet te komen, een zeer speciale earlybird actie. De eerste 100 earlybird tickets zijn Vip tickets die je toegang geven tot het vip dek. Ben je één van deze eerste 100 dan kun je hier voor de normale earlybird prijs hier gebruik van maken. De Vip tickets zijn niet los te koop en de normale prijs zal na 1 januari 25 euro in de voorverkoop en 35 euro aan de deur zijn.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 20-12-2010 om 13:30 door Khadber | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
Neilio 20-12-2010 @ 15:35:25

Ziet er leuk uit :D

laatste editie van qlubtempo was ook vet

TheDizZorder 20-12-2010 @ 15:36:54

in 1998 ontwikkelde zich heel langzaam de hardstyle … nu noemen we dat Early Hardstyle :p en Hardcore is nooit doodgebloed hoor, het was wat minder populair want in die tijd zijn juist een paar van de beste platen uitgekomen.

Lyst 21-12-2010 @ 09:30:27

Goed bezig, alleen jammer dat t ‘s nachts is :cry:

Mol 21-12-2010 @ 13:01:54

Ik ben aanwezig :D kaarten al tijdje binnen!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook