Hard Classics on the beach 2011: Line-up en informatie

Na een super editie van Hardclassics Indoor op 26 februari in The Sand te Amsterdam zijn hopelijk de voetjes goed opgewarmd! Want Free2party maakt op 30 juli de 22,7 km lange reis van indoor naar outdoor. Want dan is het alweer tijd voor de 3e editie van Hardclassics on the Beach!

Wat kun je verwachten? Nou dat hangt er vanaf… Was je aanwezig op Hardclassics indoor op 26 februari in The Sand? Zo ja, dan kun je weer rondvliegende opblaasdieren, strandballen en schaars geklede dames en heerlijke beachboys verwachten! Maar het allerbelangrijkste natuurlijk de saamhorigheid, het zonnetje, de meeuwenpoep en de niet vergeten’harde klassieker’. Dit keer wederom vertegenwoordigd door enkele memorabele early hardstyle meesters. Maar daar zo meer over. Was je er niet bij 26 februari check dan de aftermovie. Was je er wel bij, ook dan wil je dit zeker niet missen!

Ben jij ook in staat om 30 juli af te reizen op je Slippers naar Beachclub Riche dan kun je genieten van de beste early hardstyle beats. Dit keer door niemand minder dan Tommy Calderon & Villyvian van Tiel (Trilok & Chiren) en DJ Luna! Dat houdt in dat de 3 heren van de badplaats Den Helder en de semi badplaats Den Haag langs het strand afreizen naar Zandvoort voor een optreden als DHHD. Ook draaien ze dit jaar gezamenlijk weer op Defqon.1 wat dit jaar niet aan het strand is. Omdat Villyvian eigenlijk gestopt is zijn ze bij Free2party er trots op dat er een uitzondering gemaakt word op de regel. Dus wil jij lekker genieten van het zand onder je voeten dan moet je er zeker bij zijn.

Maar dit is natuurlijk niet alles wat Free2party in petto heeft want Daniele Mondello, Technoboy en Express Viviana de zon mee te slepen uit Italië. Laten we hopen dat er genoeg ruimte in hun platenkoffers/cd mappen overblijft om jullie natuurlijk ook de heetste Italiaanse hardclassics voor te schotelen.

Dus heb jij zin in strand, zand, de wind door je haren, harde klassiekers en rondvliegende opblaasbeesten. Dan wil je deze editie zeker niet missen op 30 juli 2011!

Line-up:
Cold Fusion
Daniele Mondello
DHHD
Express Viviana
Gizmo
Luna
Norman
Pavo
Technoboy
Trilok & Chiren
Hosted by MC Da Mouth of Madness & MC Da Silva

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Ticketscript, Easyticket en de Freerecordshop voor €27,50

Wil jij kans maken op kaarten en andere vetten prijzen vergeet dan niet free2party te volgen op facebook, twitter of hyves in aanloop op Hardclassics on the Beach.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 21-03-2011 om 09:14 door Khadber | Translate:

Reacties (6)

Plaats reactie
Pythonmaniac 21-03-2011 @ 09:57:05

Heerlijke line up, nog beter dan hard classics indoor! :D

sjuul 21-03-2011 @ 11:26:49

Ah wilde dit eigenlijk wel keer meemaken, maar helaas op vakantie dan

Rik-ert 21-03-2011 @ 16:51:36

Kijkeeens aan! (l) dat ziet er wel heel tof uit! Weet iemand wat de minimum leeftijd word?

Hardstyleking 21-03-2011 @ 23:16:10

early setje van technoboy? ben benieuwd :D
kieken of ik dan nog in NL ben

QonFuzion 22-03-2011 @ 10:18:43

DHHD!!! :O Als ik dan in Nederland ben, weet ik wel waar ik sta!!

Headhunterz53 24-03-2011 @ 17:54:33

Weet iemand minimum leeftijd? ^^

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook