Hard Dance Awards gala in Matrixx: line-up – vrijdag 9 maart

De Hard Dance Awards powered by TrackItDown.net komen naar Nederland! Deze bekende website is onder andere de drijvende kracht achter de DJ Mag Top 100 en verzorgt dit jaar voor de negende keer de Hard Dance Awards. Deze gewilde prijzen worden dit jaar voor het eerst buiten Engeland uitgereikt en wel in het land dat de Hard Dance scene domineert: Nederland. En waar kun je dat nu beter doen dan in de Matrixx! Dit unieke gala zal op vrijdag 9 maart plaatsvinden.

Stemmen
Vanaf nu kun je via www.harddanceawards.com stemmen op jouw favoriete artiesten, label, feest, clubavond en nog veel meer categorieën. Omdat het de grootste internationale Hard Dance prijzen zijn, kun je verspreid over meerdere categorieën jouw mening laten horen. Bij de categorie ‘Best Club Night’ stem je natuurlijk op XXlerator en bij ‘Regional Hero’ kun je Devon K. niet vergeten!
NB.: Matrixx verzorgt slechts de uitreiking op 9 maart. Matrixx heeft geen invloed op, inzicht in of controle over de Hard Dance Awards powered by TrackItDown.net.

Hard Dance Awards gala
Nadat alle stemmen geteld zijn, zullen op vrijdag 9 maart de prijzen uitgereikt worden. Uiteraard worden er zoveel mogelijk artiesten uitgenodigd om aanwezig te zijn en ook jij bent van harte uitgenodigd! In een chique ambiance zal hier de crème de la crème aanwezig zijn! Naast het plechtige gedeelte met de prijzen is het één groot feest, waarbij de volgende artiesten zullen optreden:
- Zatox (ITA)
- Angerfist
- Zany & B-Front
- Coone (BE)
- Alex Kidd & Kutski Experience (UK)
- Toneshifterz (AUS)
- Devon K.
- MC Villain

Tickets
Wil jij op een vrijdagavond rondlopen tussen alle grote namen uit de hard dance scene, genieten van een prachtige show en de hele avond feesten op de muziek van de beste artiesten? Koop dan nu je tickets voor de Hard Dance Awards powered by TrackItDown.net via www.matrixx.nl of bij de Primera voor €20,- (ex fee).Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 04-01-2012 om 20:59 door Jor-D | Translate:

Reacties (5)

Plaats reactie
DarkestSymphony 04-01-2012 @ 21:08:24

heeft dit ook zo kledingcode? aangezien het gala is? of maakt dat niet uit?
deze ga ik in me agenda zetten als een optie

Stokbrood 04-01-2012 @ 21:29:09

Alex Kidd & Kutski Experience (UK) :D :D

Khadber 04-01-2012 @ 22:03:36

Ook interesse in dit feest. Moet even kijken of het te regelen valt.

J9_ 04-01-2012 @ 22:36:50

Ik ben er! :D

Jeroen_n 06-01-2012 @ 14:53:51

Ziet er leuk uit
SUIT UP ^^

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook