Hard Energy Festival 2010: Line-up is compleet!

Closing down the Festival Season……….Dat is wat we op Hard Energy Festival gaan doen. De Wijthmenerplas is één van de mooiste recreatieplassen die Nederland rijk is. High Energy Events gaat dit gebied ombouwen tot een underground gebied met drie area’s…… Hard Energy Festival, presenting the harder styez! Hierbij de laatste update van de line-up.

Hardshock – Early Rave en Hardcore
The Guardian stond al op de eerste editie van Hardshock in de WRZV hallen in Zwolle. Een man met een eigen sound die op deze eerste editie van Hard Energy Festival gegarandeerd gaat rammen. De Hardshock area zal worden opgebouwd in de Forrest of the doomed. Dj Sinak-E is ook toegevoegd aan de Line-up. De demo die deze man aan High Energy Events stuurde zorgde ervoor dat wij hem direct wilden boeken!

Harddefinition – Harddance
International Harddance Sessions heeft zijn startschot op Hard Energy Festival. Dit nieuwe Harddance concept van Fausto en Phil York brengt een hoop liefhebbers op de been. Op uitnodiging van Fausto is de Italiaanse legende Luca Antolini bereid gevonden om naar Zwolle af te reizen. Van zijn remix van de legendarische klassieker The ultimate seduction genaamd Full seduction gingen we bij High Energy Events volledig uit onze plaat! Check http://www.myspace.com/lucaantolini voor dit nummer. Ook is High Energy Events blij dat zij Charly & Nazzz voor de Hard Definition Waterfront Stage hebben kunnen boeken. Zij stonden ook op Dance Valley, DefQon1, Heat UK (Camden Palace, London),en Q-Base. Charly & Nazzz will give you some Hard Energy, that’s for sure!

Megabase – Hardstyle
Naast grote gevestigde namen vind High Energy Events het voor een goed festival van belang dat er ook ruimte is voor opkomend talent. Op We love all Stylez op 30 April verraste Dj Armenian Boy ons met een set waarop het publiek helemaal los ging. Hij mag dit jaar voor het eerst de Megabase stage beklimmen! Ook Solutio & The I’s zijn jongens die het muzikale hart van High Energy Events hebben gestolen en zij zullen laten horen waar HARDSTYLE voor staat!

Complete line-up:

Hardshock: Earlyrave – Hardcore
Senak-E
Nosferatu
Noize Suppressor
Panic
Miss Zelda
G-Town&Madness
Amnesys
The Guardian

Megabase: Hardstyle
Zatox
Headhunterz
Ran-D
Armenian Boy
Wildstylez
Deepack
Zentiments
Solutio & The I’s

Harddefinition: Harddance – Hardhouse
Phil York
Tom Harding
Fausto
A*S*Y*S
Tommy pulse
JP
Charly & Nazzz
Luca Antolini

Wil je op de hoogte worden gehouden van alle evenementen van High Energy Events meld je dan aan voor de nieuwsbrief op www.highenergyevents.nl.

Tickets zijn verkrijgbaar op www.hardenergyfestival.nl maar ook bij paylogic, easyticket, videoland en primera. Tickets kosten € 24,50

Hard Energy Festival
We set the standard in the North-East of Holland
Don’t miss it!!!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 05-07-2010 om 23:51 door Jor-D | Translate:

Reacties (9)

Plaats reactie
sanderovic 05-07-2010 @ 10:24:27

Zo die line up is best aardig! Mooi dat Zwolle niet ver van hier is en de prijs van de kaarten valt ook erg mee. Misschien dat ik dit mee ga pakken hangt van me vrienden af!

M-bition 05-07-2010 @ 10:32:33

Hmm had eigenlijk nog wel iets meer van de hardstyle verw8 maarja solutio & the i’s zijn opzich wel lekker.. Heb wel een kaartje maar moet nog ff kijken of ik ga ;)

G1LL 05-07-2010 @ 11:12:43

Solutio & The I’s! Heel erg vet :D !

RiStyle 05-07-2010 @ 11:28:06

Dat word dus flink raggen daar.

Zatox, Deepack, Ran-D, Solutio & The I’s

Dj Skitzo 05-07-2010 @ 12:26:01

idd, en armanian boy is ook voor mij een hele leuke, eigenlijk op noise suppressor na alleen de megabase stage interressant :P

killerf1st 05-07-2010 @ 13:36:18

18+?

emielos 05-07-2010 @ 16:42:18

18+ jah:(

jeone 06-07-2010 @ 08:09:15

je schijnt wel makkelijk binnen te kunnen komen,
kga het maby nog wel eventjes proberen ;)

Nelisnils 06-07-2010 @ 18:28:26

Zatox, Ran-D,Deepack.. Sowieso aanwezig! ^^

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook