Hard in style dit keer met Deetox

Laten we eerlijk wezen. De gemiddelde Hardstyle dj is een man. Maar gelukkig zijn er enkele uitzonderingen op die regel. Dit keer een hele sexy en mooie uitzondering. Dj Deetox is het levende bewijs dat hardstyle wel degelijk door een vrouw gedraaid kan worden, en dan ook nog eens door een verdomd mooie ook. Ze is inmiddels niet meer weg te denken uit de nationale Hardstyle scene, gelukkig maar!

Zaterdag 24 augustus mag je dan ook eindelijk los op een monsterlijk vette set van deze hardstyle diva. In de intro vertelden we je al dat dames in de hardstyle eigenlijk een schaars fenomeen zijn. Maar Deetox doet echt niet onder voor de mannelijke concurrent. Uiteraard hoor je haar vrouwelijkheid terug in haar producties.

Haar stijl is altijd herkenbaar, vette en soms melodieuze tracks, maar dan wel met een vette hardstyle kick eronder natuurlijk! Inmiddels is Deetox elke weekend te vinden op de vele hardstyle feesten die ons land rijk is. Stiekem is Takens dan ook best een beetje trots dat ze een plekje heeft vrij weten te maken voor een beukende set in het mooie Overijsselse Balkbrug.

24 augustus wordt een avond die uniek in zijn soort. Een avond die stijlvol is, maar dan wel met een heel rauw randje. Dus trek op 24 augustus je gemakkelijke gabberschoentjes aan en laat je meenemen door Deetox op een reis met de vetste hardstyle pareltjes van dit moment!

www.takensbalkbrug.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 20-08-2013 om 23:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook