Hard Nature 27 maart: Oldschool special

De sneeuw is eindelijk verdwenen, het festivalseizoen staat alweer voor de deur. Maar voor het zover is gaat Hard Nature nog eenmaal keihard knallen in de vertrouwde Effenaar. Dit wordt een speciale editie, een extra harde Hard Nature. De rollen zijn omgedraaid, de Hard Nature wereld staat op zijn kop. Oldschool heroes in section one en snoeiharde hardstyle in section two. Zaterdag 27 maart Hard Nature – Oldschool Special!

Ouderwets hakkuh en de beste hardstyle op één event
Een wel heel speciale editie van Hard Nature. Het gas gaat extra hard ingetrapt worden, het BPM gaat omhoog en de knoppen in het rood. Section one is deze keer het domein van de oldschool. Ouderwets hakkuh met het droomduo Dano vs Buzz Fuzz en oldschool heroes Bass-D, The Viper, Freeze, Panic en Yves. Stuk voor stuk meesters van de oldschool, een garantie voor de beste classics!
Section two is gereserveerd voor hardstyle, want geen Hard Nature zonder hardstyle! Stampen met Alphaverb, Dweazle, Bass Modulators, Mid-Rangers (live!) en Briljant. Section two harder dan ooit! Voor eenmaal de rollen omgedraaid, de Hard Nature wereld op zijn kop. Oldschool Special, een nu al legendarische Hard Nature!

De laatste Hard Nature voor het festivalseizoen
De Oldschool Special is de laatste indoor editie van Hard Nature voor het festivalseizoen. Zorg dus dat je deze editie niet mist! Het wordt nog eenmaal keihard knallen in de Effenaar, na de zomer keren we uiteraard weer terug. Bang Hard Nature te moeten missen in het festivalseizoen? Geen nood, ook deze zomer vind je weer een knallende Hard Nature area op onder meer 7th Sunday Festival, Gigadance en Daydream Festival (BE).
Hard Nature gaat de hele zomer door! Maar eerst nog eenmaal een kolkende Effenaar tijdens de Oldschool Special op zaterdag 27 maart!

Tickets en info
Tickets voor Hard Nature – Oldschool Special zijn te koop op www.hardnature.nl, bij alle Belcompany winkels, bij alle ticketservice vvk kantoren en bij de Effenaar zelf. De voorverkoopprijs van een ticket is € 17,50 (excl. fee), de deurverkoop is € 22,50 en de minimum leeftijd is 18 jaar. Roken in de Effenaar is niet toegestaan. Voor de rokers beschikt de Effenaar over een comfortabele rokersruimte. Voor meer info check: www.hardnature.nl

Hard Nature 27 maart 2010Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 15-03-2010 om 13:25 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
remkovzki 15-03-2010 @ 14:58:33

Dit wordt hem niet, kleine zaal zuigt te hard.

Mol 15-03-2010 @ 17:29:48

Nice! ^^ Helaas zit de agenda al vol

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook