Hard2B Playoffs op 30 november in Club Bollee Rhenen

Na de eerste succesvolle editie van de Hard2B Playoffs in Azotod de Meern, is het tijd voor een tweede editie.  Deze keer zal Hard2B zijn concept uitzetten in Club Bollee Rhenen. Een nacht vol met Hardstyle, van euforisch tot raw en dit keer met een speciale gast: Digital Punk!
Net als de eerste editie, hebben wij talentvolle Hardstyle Dj’s en producers de kans gegeven om eens te shinen achter de decks. We hebben hierop ongelofelijk veel aanmeldingen gekregen en hierdoor was het ook erg moeilijk om daar twee Dj’s uit te kiezen. Na uren setjes te hebben geluisterd hebben wij uiteindelijk twee Dj’s uitgekozen om te mogen draaien tijdens ons event.
Naast deze twee Dj’s draaien drie Hard2B residents. Deze jongens passen perfect binnen de line-up en zullen jullie voorzien van een  rauwe sound.

Line-up:
Main act:
Digital Punk

Residents:
Rough Nation
Dark Chapter
Robin Calor

Contest winnaars:
Refluxed
Titanious

Digital Punk
Deze A2records artiest is niet weg te denken uit de hardstyle elite. Hij heeft hits gemaakt zoals: ‘Bringin the funk’, ‘Everyday ft. Adaro’, ‘Oblivion’ en heeft tegenwoordig één van de populairste podcasts van het moment: ‘Unleashed’.

Daarom presenteert de organisatie met trots zeggen dat deze veelzijdige artiest deel uit kan maken van onze line-up.

Rough Nation
Sven van Doorn en Bram Gussenhoven draaien samen onder de naam Rough Nation. Met altijd variërende, energieke, maar vooral ruige sets weten de heren het publiek altijd gek te maken. Zelf vinden ze het dan ook belangrijk om alle energie te geven tijdens hun sets. Met het winnen van de Minus is More en Strike DJ contests zijn ze hun carrière goed begonnen en hebben ze al meerdere boekingen hierna gehad. Ze zijn vereerd om zich nu residents van Hard2B te mogen noemen en kunnen niet wachten tot de 30e!

Dark Chapter
Vroeger was deze man 50% van het DJ duo The Beatliners en heeft hierna ervoor gekozen solo te gaan. Zijn naam zegt al genoeg, zijn sound is duister en raw. In de regio Veenendaal is hij geen onbekende. Hij heeft al vaker in Club Mundo gestaan en heeft ook meegedaan aan een DJ contest in Club Bollee. Tegenwoordig is hij een Hard2B resident. De 2e editie van de Hard2B playoffs wordt zijn 12e boeking, waarbij hij ons weer gaat voorzien van rauwe beats. Ook vorige keer heeft hij zichzelf bewezen door een hele dikke set neer te zetten. Dit wordt zeker niet de laatste keer dat deze Hard2B resident zal optreden op één van onze evenementen!

Refluxed
DJ duo Refluxed bestaat uit Robin en Jordy. Met hun 2 jaar ervaring achter de decks gaan ze ons op 30 november weer voorzien van de lekkerste plaatjes. Hun sound is erg energiek, emotioneel en op zijn tijd houden ze ervan om even goed te rammen. Hun droom is om uiteindelijk even groot en bekend te worden als bijvoorbeeld de Noisecontrollers of Gunz 4 Hire.

Club Bollee is geen nieuwe locatie voor deze jongens, ze hebben daar namelijk al eens een dj contest gewonnen. Ook zijn ze in  andere clubs in de omgeving Rhenen geen onbekenden, ze zijn namelijk residents in Club Mundo Veenendaal en mochten dit jaar openen op het festival Fuze outdoor in Veenendaal.

Hun grote droom komt steeds dichterbij!

Titanious
Titanious is een 20 jarige Dj afkomstig uit Arnhem. Al vanaf zijn 13e is hij verslaafd aan Hardstyle en heeft 2 jaar geleden besloten om zijn passie voor Hardstyle uit te breiden door te gaan draaien.
Deze hardstyle Dj is erg open-minded, hij draait van euforisch tot raw en past dit toe op te avond door goed op het publiek in te spelen.
Zijn allereerste gig was in the Level Arnhem en heeft hierna op verschillende events opgetreden waaronder: All You Need Is Hard DJ Contest, Minus is More Label Night in Club Rodenburg en de Hardstyle nights in Mystery Zeist.

Naast de locatie zal voldoende gratis parkeergelegenheid zijn.

Eventgegevens:
Club Bollee
Grebbeweg 69
3911 AT, Rhenen
www.bollee.nl

Zaterdag 30 november 2013
22:00 – 04:00
Leeftijd: 18+

Tickets
Er zijn een beperkt aantal kaarten in de voorverkoop beschikbaar. Deze kosten €7,50,- excl. Fee. Koop je tickets hier. Wees er snel bij, want OP=OP! Kaartjes aan de deur kosten €12,50,-.

Gaan jouw vrienden al naar de Hard2B Playoffs? Check Facebook en meld jezelf ook aan. Volg Hard2B ook op Twitter en Facebook.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 07-11-2013 om 20:15 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
defqon2011 11-11-2013 @ 16:48:14

Titanious! :)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook