Hard2Beat Events komt met nieuwe editie Rebellious

Op zaterdag 28 september zal de Parochiezaal zich opmaken voor de komst van Rebellious. Na twee edities in een kleinere locatie te hebben doorgebracht is het tijd voor iets nieuws, iets groters, beters en vooral harder. Iets wat je dus niet mag missen! Hard2Beat Events presenteert dit keer zoals iedereen gewend is een line up waarbij er voor ieder wat wils is. Zo zullen er zoals gebruikelijk weer een aantal grotere namen uit de Hardstyle scene aanwezig zijn, maar Hard2Beat Events geeft graag ook talent een kans.

Niemand minder dan de master of screech, oftewel E-Force, voert de line up aan. Hij is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de toonaangevende artiesten binnen het A² Records label. De tweede plaats in de line up wordt ingevuld door misschien wel de opkomende man van het moment, Jack of Sound. Deze koning van de mash ups zal zaterdag 28 september iedereen doen verbazen.

Michael Jackin”, bekend van The Qontinent en Cherrymoon is de volgende naam in de line up. De vierde plek wordt ingevuld door de enige echte residents van Rebellious, namelijk Sonic Devastation. Dit muzikale duo is hard aan de weg naar boven aan het timmeren met boekingen op Sunrise Festival en in clubs als Noxx en Highstreet. Overige talenten die op Rebellious hun opwachting maken zijn Alchemy, DaHype en D-Void. Tot slot neemt MC DL met zijn energieke sound die avond de vocals voor zijn rekening. Check hieronder de volledige line up op een rijtje.

- Alchemy
- D-Void
- DaHype
- E-Force
- Jack of Sound
- Michael Jackin’
- Sonic Devastation
- MC: DL

Tickets zijn verkrijgbaar via hard2beat.nl/tickets.
Kijk voor meer informatie op hard2beat.nl.

Markeer 28 september alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent op de derde editie van Rebellious. Binnenkort zal er bovendien meer informatie komen over de vierde editie. Hou de website en social media van Hard2Beat Events goed in de gaten. Tot 28 september!

facebook.com/Hard2BeatEvents
twitter.com/Hard2BeatEventsVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 06-09-2013 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
93Wesley93 06-09-2013 @ 19:56:54

Deze editie in de nieuwe locatie zal ongetwijfeld zwaar baas gaan worden! :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook