Hard2Beat Events presenteert nieuwe editie Rebellious

Op zaterdag 25 januari 2014 zal de Parochiezaal zich opmaken voor de komst van de vierde editie van Rebellious. Na een succesvolle eerste editie in de Parochiezaal te De Klinge, met namen als E-Force en Jack Of Sound, zal er ook deze editie weer plaats zijn voor gevestigde namen en opkomende talenten. Iets wat je dus niet mag missen! Hard2Beat Events presenteert een line-up waarbij ze knallend het nieuwe jaar mee starten.

De eerste naam is die van een artiest die in een sneltreinvaart naar de top is gegaan. Tim van de Stadt, oftewel Atmozfears is niet meer weg te denken uit de Hardstyle scene. Niet voor niets is hij wekelijks te vinden op ’s werelds grootste evenementen op het gebied van Hardstyle. De tweede naam is die van het snoeiharde fenomeen van het moment, Titan! Deze Fusion-held zal met knallers als ‘Nightmare’, ‘Remember Me’ en ‘Clap You’ de Parochiezaal op zijn grondvesten doen schudden.

Shockerz is de volgende in de rij. Deze bij Scantraxx Recordz gecontracteerde artiest heeft ondertussen een aantal geweldige producties op zijn naam staan die worden ondersteund door de grootste namen in de scene. C-Noize, bekend van tal aan optredens in voornamelijk Belgische grote clubs als Cherrymoon, Highstreet en Complex neemt 25 januari de Jump- en Tekplaten voor zijn rekening.

Natuurlijk zijn zoals altijd de residents van Rebellious, Sonic Devastation, ook aanwezig. Deze keer zullen de heren gezamenlijk met een collega en goede vriend van hun, D-Void, plaatsnemen achter de draaitafels. Zowel voor Sonic Devastation als D-Void zit er een heel mooi jaar op, wie weet wat 2014 allemaal gaat brengen. De laatste naam in de line up is die van Vactum. Bekend om zijn geniale mixkwaliteiten zal hij de avond openen met een diversiteit aan muziek. Van hem kan je alles verwachten!

Tot slot neemt MC Shizzler van The Magic Show die avond de vocals voor zijn rekening. Het is de tweede keer dat de MC Shizzler op Rebellious zijn stem doet laten gelden.

Check hieronder de volledige line-up op een rijtje.

- Atmozfears
- Titan
- Shockerz
- C-Noize
- Sonic Devastation & D-Void
- Vactum
- MC: Shizzler

Tickets zijn voor slechts €10,- ex fee verkrijgbaar via www.hard2beat.nl/tickets.
Kijk voor meer informatie op www.hard2beat.nl.

Tot 25 januari 2014!

facebook.com/Hard2BeatEvents
twitter.com/Hard2BeatEventsVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 20-12-2013 om 14:55 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Nicks 21-12-2013 @ 12:52:28

GOEIEN BAL :D

Juniorstylez 08-01-2014 @ 22:23:48

Nog 17 daagjes en dan is het zover! :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook