Hardbeatz 4: Timetable en info

Eindelijk is het weer zover! Op vrijdag 2 december 2011 vindt de vierde editie van Hardbeatzz plaats in discotheek ’t Fortuin te Meer. Het concept van één van dé harddance evenementen in België is gekend. Dat betekent een knallende line-up, een schouwspel van licht en geluid zoals het hoort en natuurlijk de befaamde exclusieve sfeer zoals je die nog maar zelden tegenkomt. Bovendien viert discotheek ’t Fortuin dit weekend zijn 41 jarig bestaan dus is het dubbel feest!

Timetable:

21:00 – 22:30h: Teka B
Deze twee heren hebben de laatste jaren heel wat producties uitgebracht en dat werpt wel degelijk zijn vruchten af. Elke week kan je ze wel bewonderen in discotheek Cherrymoon of op elk ander gekend jump en tek evenement. De teka brothers zijn niet meer uit de scene weg te denken dus wordt het wel eens tijd voor een stomende doortocht op Hardbeatzz!

22:30 – 00:00h: Bass System
Ze staan al voor de derde opeenvolgende keer op Hardbeatzz dus van een residentie kan hier misschien wel gesproken worden. Maar deze jonge talenten hebben het dan ook dik verdiend nadat ze zoveel lof kregen van de Hardbeatzz bezoekers. Jump en tek op z’n best!

00:00 – 01:00h: After:Shock
Dit duo heeft bijna geen introductie nodig nadat ze op de Hardbeatzz dj contest de tent helemaal op hun kop zetten. Hun set bestrijkt alle facetten van het hardstyle genre en met een goede opbouw zullen ze het publiek snel in vervoering brengen. De toekomst van hardstyle is verzekerd!

01:00 – 02:00h: Deepack
Deze oude rotten uit het vak hebben niets meer te bewijzen. Overal waar ze komen is het gegarandeerd feest! Commercieel zijn ze vooral bekend om hun hit “Stampuhh” met The Prophet, maar Deepack is uiteraard veel meer dan dat. Het Qlimax anthem “The Prophecy” wordt nog altijd gezien als één van de beste hardstyle nummers ooit gemaakt. De laatste jaren hebben ze vooral veel samenwerkingen gedaan met verschillende bekende dj’s zoals Luna, Josh & Wesz, Coone, Frontliner , etc. die heel wat knallende nummers opbrachten zoals “ei met ui”, “Code”, “Move 2 this” en “I wanna c ya”.

02:00 – 03:00h: Adaro
Hij is nog maar drie jaar met hardstyle bezig maar is nu al bijna niet meer weg te denken uit de scene. Buiten zijn residentie bij The Magic Show is hij natuurlijk vooral bekend geworden door zijn samenwerkingen met Ran-D. “Under Attack” werd zelfs één van de meest populaire tracks van 2010. Ondertussen heeft hij onder zijn eigen naam ook al enkele pareltjes afgeleverd zoals “Hit you with that bang shit” en “Haunter of the dark”. Maar onder de naam Gunz for Hire blijft Adaro met zijn maatje Ran-D de hardstyle wereld veroveren met hun scheurende beats en scratches.

03:00 – 04:00h: Endymion
Dit hardcore trio is één van de populairste acts in de scene. Ze brachten al drie zeer succesvolle albums uit op het Enzyme Records label met hits als “abduction”, “drunk with a gun”, “A new today” en “Pussy Motherf*ckers”. Ze stonden al op alle grote hardcore evenementen en traden op over heel de wereld. Tijd om ’t Fortuin helemaal weg te blazen!

04:00 – 05:00h: Promo
Deze hardcore dj, producer en label eigenaar draait al bijna zolang mee als het genre bestaat. Hij geldt als één van de meest prominente en vooruitstrevende hardcore dj’s en producers in Nederland en omstreken. Onder zijn label The Third Movement werd hij vooral bekend om zijn Promofiles en Promotypes. Maar in 2011 bracht hij met Promostyles een nieuwe reeks op de markt met allemaal knallende nieuwe releases zoals “Spineless” en “So sick”. Als beloning voor zijn werk krijgt Promo dan ook een plaats op Thrillogy 2011. Daarna mag hij de tent afbreken op Hardbeatzz!

05:00 – 05:30h: Ph!l
Aangezien Ph!l zo een serieuze indruk naliet op de Hardbeatzz dj contest en als verdiende tweede uit de bus kwam krijgt hij ook nog een plaats in de line-up. Deze hardcore dj uit de streek weet perfect hoe hij het publiek naar zijn hand kan zetten en doet dat met verve. Het wordt knallen tot de laatste snik!

Hardbeatzz wordt uiteraard weer gehosted door niemand minder dan MC Apster en deze keer krijgt hij ondersteuning van zijn maatje MC R.G. die ook lid is van het T-town Dream Team.

Ticketverkoop:
Er wordt opnieuw een vol huis verwacht dus om zeker te zijn dat je er bij bent wordt er verzocht om tijdig je ticket(s) te bestellen.
Om dit nog makkelijker te maken kan je vanaf nu ook tickets kopen via Facebook en in alle Free Record shops. In voorverkoop kosten de tickets 12,00 euro ex. fee. Aan de entree zijn er voorlopig nog steeds kaartjes te koop aan 15,00 euro.

Discotheek ‘t Fortuin verwacht dus alle toegewijde harddance liefhebbers aanstaande vrijdag voor opnieuw een knallende editie van Hardbeatzz!

Get your dancing shoes ready!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 29-11-2011 om 12:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
Da-Izzok 29-11-2011 @ 19:24:59

Wordt knallen!

Nrgizer 30-11-2011 @ 04:59:54

Feestjeee!!!

steviewonder456 30-11-2011 @ 12:50:08

Kleine aanpassing: Teka B zal pas rond 22:00h beginnen.
Wordt weer gezellig !!

the_pope_be 01-12-2011 @ 13:05:13

Altijd dikke feesten int Fortuin! Dikke lazers enzo!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook