Hardbeatzz DJ contest: Win een plaats in de november programmering

Uiteraard zal er dit najaar wederom een nieuwe editie van Hardbeatzz plaatsvinden. Maar voor het zover is organiseert discotheek Het Fortuin (Meer, België) op vrijdag 14 september 2012 een heuse dj contest. De winnaar van deze contest zal een mooi plaatsje krijgen tussen de sterren van de Hardbeatzz programmering in november.

Heb jij de skills en de moves om deze contest te winnen en draai jij Jump, tek, hardstyle of hardcore? Aarzel dan niet om je in te schrijven voor deze leuke ervaring. Al wat je moet doen is een dj set van minstens 20 minuten doorsturen naar [email protected]. Uit de verschillende inzendingen worden dan later de dj’s gekozen die op de contest mogen draaien. Deze selectie gebeurt door een aantal ervaren dj’s en organisatoren.

Op de dj contest zelf zijn er gekende dj’s aanwezig die de verschillende kandidaten zullen beoordelen. Dus dan heb je een extra motivatie om te tonen wat je in je mars hebt! De contest is opgesplitst in drie categoriën. De eerste categorie is jump/tek, de tweede is hardstyle en de derde uiteraard hardcore. Ondanks dat er drie categoriën zijn zal er toch maar één winnaar kunnen zijn, al wordt er wel ruimte gehouden voor een eventuele tweede of derde winnaar. Hierdoor zullen ook alle juryleden voor elke categorie jureren. De dj’s worden zo op de meest eerlijke manier beoordeelt en verkozen. Achteraf is het mogelijk om de opmerkingen over je dj set op te vragen. Dan weet je na afloop wat je werkpunten zijn.

Dus wil jij net zoals After:Shock vorig jaar een volle discotheek in vuur en vlam zetten?
Ben jij die top dj van de toekomst?
Waag dan nu je kans en stuur je demo voor 2 juli 2012 naar [email protected]

Meer informatie vind je op www.hardbeatzz.be en www.hetfortuin.be.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 15-06-2012 om 16:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
Da-Izzok 17-06-2012 @ 10:53:31

Aanrader! Erg goed georganiseerd vorig jaar, zouden veel andere contest organisatoren nog wat van kunnen leren.

Dragenser 17-06-2012 @ 13:37:12

Helaas te ver voor mij wil graag mee doen maar een mogelijke reis kost me 4 uur heen :(

The Skribbler 17-06-2012 @ 17:12:03

Ja shit… ik heb 2 goeie demo’s gemaakt de laatste 3 weken… eentje is wat softer, de ander nogal wat harder… what to do??? 1st world problem :P

Maximum 25-07-2012 @ 23:01:28

Iemand al een mail terug gehad van hun?

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook