Hardclassics introduceert een nieuw indoor Hardstyle event met o.a. Dana

Minder dan 5 minuten vanaf het voormalige Defqon1 terrein in Almere staat het Topsport centrum. Deze super mooi gelegen indoor-sport arena krijgt op 21 februari haar vuurdoop als evenementenlocatie.  Het eerste grote evenement dat er plaats vindt is “Hardclassics”.
Dit is tevens de officiële terugkeer in 2015 van Dana “The Queen of hardstyle”.
Dana, Luna, Donkey Rollers, Zany en Pavo nemen het deze hete nacht op tegen de Italiaanse grootheden : Technoboy, Tatanka, Zenith en Trancegenerator.

Volgens  organisatie Free2party die in 2009 startte met het HardClassics concept gaat deze editie straks de geschiedenis boeken in. Voor de early Hardstyle liefhebbers van het eerste uur zal het een avond volgas genieten worden. Deze HardClassics editie in deze grote, maar toch intieme locatie gaat er één worden waar je over tien jaar nog over praat.

Freestyle area:
Zoals je inmiddels gewend bent is er tijdens HardClassics ook weer de Freestyle area. Deze area zal gehosted worden door de Freestyle Maniacs en zal  groter zijn als de 2e area in The Sand.
Met o.a. Zany, Speakerfreakz, Ruthless en de Freestyle Maniacs zal het er in de freestyle area hard en heet aan toe gaan.

Nieuwe evenementen locatie:
Deze mooi gelegen sporthal is met haar tribunes en omloop uitermate geschikt voor grootschalige evenementen.  Openbaar vervoer stopt bijna voor de ingang en met maar 2 minuten rijden vanaf de A6 is dit de perfecte locatie. Er is voldoende parkeerruimte bij de locatie.

Line up main: Hardclassics
Dana
Technoboy
Tatanka
Trance Generator
Zenith
Luna
Pavo
Pila
Clive King
Live: Donkey Rollers

Line up freestyle area: Beatz of Pleasure
Freestyle Maniacs
Zany                                                                                                Pavo                                                                                                                                Ruthless                                                                                                                            Speakerfreakz
Royal S
Addict
Radion (Winner dj contest)

Wees op tijd met het aanschaffen van je kaarten, deze line up wil je niet mislopen!

Ticketlink: www.free2party.nl/ticketsVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 03-02-2015 om 15:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook