Hardclassics: Italiaans, Duits en Hollands early hardstyle geweld in november

Op 12 november moet jij als liefhebber van de Hardstyle klassiekers weer in de Sand zijn. Free2party zal wederom weer alles uit de kast trekken om jou tijdens Hardclassics een wonderbaarlijke avond voor te schotelen. Residents Pavo , Luna en Coldfusion worden deze avond ondersteund door nog een aantal grootheden uit de geschiedenis van de Hardstyle. Deepack , Arne L 2 en Jimmy the sound. Na de uitverkochte editie van Hardclassics afgelopen zomer is dit je herkansing om er bij te zijn.

YouTube Preview Image

Arne L 2 en Pavo die speciaal een b2b set van 2,5 uur gaan doen. Een knallende warming up geheel in stijl voor de echte kenners. De Duitser Arne L 2 die klassiekers als Rest in peace en Flatliner op zijn conto heeft, is speciaal voor Hardclassics weer de studio ingedoken.
Wat hier het resultaat van is hoor je uiteraard tijdens deze editie van Hardclassics.

Hoewel deze mannen in de toekomst leven maken ze voor Hardclassics speciaal een uitzondering. Back in time met ; Here’s Johnny ,The Prophecy, Kick This Mutha, Stampuhh natuurlijk made by Deepack. Deze partykicking beesten hebben eigenlijk geen introductie nodig. In het geheugen gegrift bij menig liefhebber het legendarische optreden tijdens Sensation black 2005. Grote kans dat dit optreden net als dat optreden in 2005 weer de geschiedenis boeken in gaat.

Voor de echte oude Italiaanse Hardstyle dit keer meester Jimmy the Sound. Met zijn reeks super producties “L.O.G.I.C.O , M.O.D.U.L.O.,Bow C Bow en Hasta La Vista Baby! “ gingen zalen plat. Jimmy zal als vanouds Hardclassics in stijl Italiaans raggend afsluiten.

Over The Sand
De Sand is op loop afstand van station Amsterdam Sloterdijk en je kunt er gratis parkeren. Verder zijn er Kluisjes en hanteren zij een muntprijs van €2,50. Het geluids systeem op deze locatie is uitzonderlijk goed en doordat de hal niet in een bewoond gebied ligt kan er maximaal aan geluid worden gemaakt.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 20-09-2011 om 14:17 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook