Hardcore Reloaded: Zaterdag DJ Promo en Johnny Napalm in N201

Zaterdag 29 juni gaan weer alle remmen los in N201 tijdens Hardcore Reload. Achter de knoppen niemand minder dan hardcore veteraan dj Promo en als afsluiter een van de snelst rijzende sterren in het Frenchcore circuit: Johnny Napalm!

Dj Promo is bekend geworden begin jaren 2000 met zijn Promo-files en later met diverse hits in samenwerking met vele andere grote sterren uit het hardcore-circuit. Het is een echte duizendpoot waarvan je de ene keer een intense en (voor hardcore begrippen) langzame set kunt verwachten en de andere keer net zo makkelijk een uptempo en snoeiharde set hardcore geweld. Feilloos voelt deze geniale dj aan wat voor publiek hij voor zicht heeft en weet telkens weer te verassen met zijn overdonderende dj-kwaliteiten.
Johnny Napalm is een relatieve nieuweling en baant momenteel zijn weg naar boven in het Frenchcore circuit. Verwacht een razendsnelle en aanstekelijke set en een hoop positieve energie aan het einde van het feest zaterdag: iedereen die zijn dj-set volhoudt op de dansvloer gaat geheid moe maar voldaan naar huis!

Behalve deze twee bekende artiesten zullen ook lokale hardcore toppers Evilicious, Thosba, R-Spect en Megalodon & the Driller er voor zorgen dat de dansvloer gevuld zal blijven en Mc M-core zal het publiek de hele avond ophitsen om vooral DOOR te gaan!
Het feest begint zaterdag om 22:00 en de entree is € 10,00. Minimumleeftijd is 16 jaar en legitimatie is verplicht.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 27-06-2013 om 10:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook