Hardcore Slam – Bass-D’s 40th B-day: Line-up en dames gratis

Sorry heren, maar gratis entree voor dit geweldige feest geldt alleen voor de dames! Wat er zeker toe zal bijdragen dat het aanstaande zaterdag gewoon een zwaar knallend zooitje wordt met allemaal top-dj’s in de hardcore die van begin tot eind zullen draaien ter ere van de gigant onder de giganten: Bass-D. Want daar gaat Hardcore Slam natuurlijk over! Deze kanjer van het eerste uur zal deze keer zijn alweer 40e verjaardag gaan vieren en dat wil je niet missen!

Het komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen: Bass-D is berucht om zijn b-day parties. Altijd was het gewoon een compleet gekkenhuis met de hardste muziek en de beste hardcore-dj’s van Nederland en omstreken. Nu heeft hij het wel een paar keer overgeslagen dus deze keer zal alle energie van de laatste paar b-day’s eruit knallen!

YouTube Preview Image

Alle dames gratis
Om ervoor te zorgen dat het gegarandeerd een ontzettend dik feest wordt wilde Bass-D het liefst al zijn vriendinnen op de gastenlijst zetten. Maar die lijst zou zo lang worden dat Crystal Venue bijna papier tekort zou komen. De oplossing was geniaal: alle dames mogen gratis naar binnen! Is nog beter voor het milieu ook, dus helemaal goed! Bass-D is in zijn nopjes en daar profiteert iedereen van want dat betekent dat hij echt voluit gaat knallen zaterdag.

Voor de heren…
Geldt nog steeds dat je met een felbegeerd promo-ticket tot 23:30 voor maar € 10,- naar binnen kan. Normale tickets kosten in de voorverkoop ook niet veel, want wat is nou € 15,- voor een dik feest met zo’n line-up. Hou je van gokken dan betaal je aan de deur € 25,- maar weet je natuurlijk niet zeker dat er nog kaartjes beschikbaar zijn, want vol=vol!

Thunderdome Radio
Het feest begint eigenlijk woensdag 20 maart al, want dan staat Thunderdome Radio helemaal in het teken van Bass-d’s b-day Bash! Vanaf 20:00 kun je op Thunderdome radio alvast loskomen met waanzinnige dj’s! Natuurlijk staat ook de Thunderdome Radio Crew paraat, die ook tijdens het feest zaterdag zal optreden. Daarnaast kun je woensdagavond al genieten van The Darkraver, Day-mar, Outblast, Nosferatu (Enzyme), Re-style en Amada. Dik toch! Check het op http://www.q-dance.nl/q/page/radio

YouTube Preview Image

Dat is natuurlijk maar een kleine selectie van wat je allemaal kan verwachten zaterdag. De volledige line-up nog maar een keer dan? Komt-ie dan he!

Outblast
Nosferatu
Day-Mar
The Viper
Re-Style
Drokz
Darkraver
Vince
Akira
Buzz Fuzz
Thunderdome Radio Crew
Scott Marten
Amada
Sixpack & Cocktail
Mercenary
The Menace
Raoul DKC
Rheeza
MC Da Mouth Of Madness
MC Justice

Bass-D, Bass-D en nog eens Bass-D
Veel dj’s draaien op hun eigen b-day niet of maar heel even in het begin. Maar niet Bass-D! Hij zet zich van voor tot achter in om er een topfeest van te maken. Daarom alleen al zal Bass-D niet één keer draaien, niet twee keer en zelfs geen drie keer. Bass-D zal bij alle dj’s meedraaien, dus je zult hem van begin tot eind kunnen meemaken!

Maar liefst 9 volle uren zal het doordaveren zaterdag. Met toppers die al vanaf het begin zullen draaien dus wees er op tijd bij om niks te missen. De deur gaat open om 22:30, mensen met een promo-ticket kunnen nog tot 23:30 voor € 10,- naar binnen en het feest gaat vol gas door tot 7:30!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 21-03-2013 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
NaarDeQlote 24-03-2013 @ 18:19:34

Gratis line-up en gratis dames! vette actie hoor ;) haha

Stan 26-03-2013 @ 17:16:51

Is dit niet sexistisch?

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook