Hardcore to the Bone is back

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat er tot op het bot toe gestampt werd op Hardcore’s finest beats. Dit jaar wordt de Hardcore to the Bone traditie voortgezet. Om de (gehoor)schade in te halen van vorig jaar zal het vertrouwde concept terugkeren in de Hardcore hoofdstad van Nederland, Rotterdam!

Nieuwe Locatie
Na de succesvolle edities in de Zalinaz, Hollywood en Outland, zal Hardcore to the Bone nu keihard los gaan op zaterdag 1 oktober in club Off_Corso in het hartje van Rotterdam! Deze legendarische oude bioscoop zorgt voor de perfecte setting om eens ruig uit je dak te gaan. Daar komt nog eens bij dat Off_Corso helemaal midden in het centrum van Rotterdam ligt en dus hoef je over de bereikbaarheid niet na te denken, alle wegen leiden naar HTTB.

Line-up
Nosferatu
Vince
Negative A
G-Town Madness
Predator
Akira
Meccano Twins
StereoType
MC: Da TMC

DJ Contest
Beheers jij de skills om een dikke Early Rave sound neer te zetten waarbij je menig fanaat op de vloer krijgt? Had je altijd al op een groot feest te willen draaien en vind je het leuk om voor #1 Hardcore fanaten te staan? Aarzel dan niet en grijp deze kans met beide handen aan! Mid- Town Records verzorgt op Hardcore to the Bone een speciale Early Rave Talent Room. Bewijs jezelf en zorg dat jij in de Talent Room staat!

Stuur jouw eigen Early Rave mix van maximaal 30minuten voor 20 augustus naar [email protected] en overtuig ze van jouw kwaliteiten. Wie weet sta jij dan aan de rand van een carrière als DJ.

CD Release
Wat is Hardcore to the Bone zonder het officiële Hardcore to the Bone Album?! Deze beukende dubbel cd zal vanaf de avond dat Nederland staat te springen in de Off_Corso te koop zijn.

Check voor meer informatie over Hardcore to the Bone, de contest, tickets en nog veel meer www.hardcoretothebone.com of www.midtown.nl

Get excited!

YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 27-07-2011 om 22:56 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Draidy 28-07-2011 @ 19:26:12

nice

KSwoosh 30-07-2011 @ 00:47:28

de albums vind ik altijd erg lekker, mss dat ik hier ook naartoe wil!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook