Harddefinition hosted by Theracords: Line-up en DJ contest

Op 25 Februari organiseert High Energy Events het eerste hardstyle-event in de Loft XL in Hengelo: HARDDEFINITION hosted by Theracords. De Loft XL is een geheel vernieuwde en zelfstandige uitgaansgelegenheid, gevestigd boven Discotheek New York in Hengelo. De locatie is voorzien van State of the art licht&geluid en in combinatie met een goed concept en goede samenwerkingsverbanden belooft dit een top avond voor de hardstyle liefhebber.

In samenwerking met High Energy Events verzorgt Theracords de line-up. High Energy Events is een organisatie die zich richt op de het organiseren van evenementen voor de hardere stijlen in de dance-scene. De organisatie heeft in de afgelopen jaren al veel succesvolle evenementen neergezet.
Theracords is in de afgelopen 3 jaar uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende labels in de harddance en hardstyle scene. Dj Thera en Geck-o hebben in december de eer gehad om hun draaikunsten te vertonen op een zeer succesvolle editie van Fusion of Dance indoor. Check de aftermovie van hun optreden hier:
YouTube Preview Image

Theracords en High Energy Events geven opkomende dj’s de mogelijkheid om door middel van een DJ-contest de line-up te versterken! De winnaar van de DJ-contest krijgt de eer om de avond te openen met een 90 minuten durende set. Daarnaast krijgt de winnaar toegang tot de backstage ruimte waar hij/zij de organisatie en de andere artiesten kan ontmoeten en zal hij/zij voorzien worden van de nodige drankjes. Last but not least mag de winnaar 3 vrienden gratis mee naar binnen nemen.

Wil jij kans maken op deze plek? Doe dan mee! We verwachten van de inzendingen dat de DJ’s laten zien wat hun visie is op een goede opening. Wees origineel! Tip: voluit draaien in de openingsset is misschien niet zo’n goed idee…

De inzendingen voor de DJ-contest zullen beoordeeld worden door labeleigenaar Pieter Heijnen aka Dj Thera. Hij let op de mixtechniek, de opbouw en de originaliteit van de set.

Zorg dat je inzending wel aan de volgende voorwaarden voldoet:
- opgenomen met CDJ’s of platenspelers, dus geen computermix
- een duur van minimaal 60 minuten
- minimaal 192 kbps mp3
- verstuurd via Wetransfer naar [email protected]

De sets kunnen ingestuurd worden tot 20 januari. In de daarop volgende week wordt de winnaar bekend gemaakt via het High Energy Events twitter account: (@HiEnergyEvents).
Hou dit dus in de gaten!

Harddefinition opent om 22.00 uur haar deuren en om 05.30 uur zullen de laatste nummers uit de speakers knallen. Tickets zijn nu verkrijgbaar voor €12,50 via www.highenergyevents.nl, www.ticketscript.com of koop ze bij een Free Record shop bij jou in de buurt. Tickets kosten aan de deur €15,00 per stuk.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 11-01-2012 om 22:24 door Jor-D | Translate:

Reacties (5)

Plaats reactie
Nuracore 11-01-2012 @ 22:36:29

even setje maken dus

G1LL 11-01-2012 @ 22:46:05

Setje gisteren verstuurd :)

ttthijss 11-01-2012 @ 22:59:25

Harde sjiiitttttt!!!

Intervention 12-01-2012 @ 10:57:44

Ga vandaag met setje aan de slag :)

Intervention 13-01-2012 @ 09:01:50

Setje wordt vandaag opgestuurd :)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook