Harder 8: Het ideale kerstcadeau

Na misschien wel de succesvolste editie tot nu toe is het vanzelfsprekend dat Harder terugkeert, en hoe?! Met alweer de 8e editie in het verschiet mogen we Harder toch wel de hoofdrolspeler noemen wat betreft hardstyle in Limburg. Nadat we onze cadeaus hebben geschonken en ontvangen, de familiediners netjes hebben bijgewoond en niet te vergeten de geboorte van Jezus voor de 2011e keer gevierd hebben mogen we er weer tegenaan. Men noemt het niet voor niets feestdagen!

Op tweede kerstdag kunnen we ons in de Peppermill in Heerlen gaan opmaken voor een aantal grote namen in de scene. Met headliners als The R3belz, Tatanka, E-Force en Catatonic Overload krijg je genoeg kans om al die kerstcalorieën weer te verbranden. Alsof dit nog niet genoeg is komt MC Da Syndrome langs om ons allemaal bij de les te houden met zijn energieke manier van werken. Ook heeft Harder oog voor de talenten, daarom zal er voor deze editie een tweede area bijkomen. De voorverkoop is al gestart dus zorg dat je een kaartje weet te bemachtigen zodat je tijdens kerst met trappelende voetjes kunt uitkijken naar dit feest.

Line-up
The R3belz
Tatanka
E-Force
Catatonic Overload
Humanoise
D-Ultra
Zero Awarenez
Lip DJ
Nefarious Force
Innovators
Cento
Quitara
MC Da Syndrome

Tickets in de voorverkoop kosten €15,- (ex fee), aan de deur €20,- en zijn nu verkrijgbaar op peppermill.nl en in de Free Record Shop. De minimum leeftijd is zoals gewoonlijk 16 jaar. Party time 22:00 tot 05:00 uur.

See you at Harder!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 10-12-2011 om 10:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Roan 12-12-2011 @ 16:57:06

Woooo, the R3belz naast de deur!

PatrickG40 13-12-2011 @ 12:59:13

BOTSPROEF!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook