Harders Plaza is klaar voor nieuwe editie van het succesvolle Hardstyle concept Restylerz 2.0

Zaterdag 06 oktober is het alweer tijd voor de vijfde editie van Restylerz 2.0! Inmiddels heeft Harders Plaza al duizenden liefhebbers mogen verwelkomen op haar succesvolle Hardstyle concept! Met de RAW Hardstyle editie nog vers in het geheugen kijkt de organisatie al weer uit naar deze nieuwe editie. Dit maal is het de beurt aan o.a. Josh&Wesz om de tent op z’n kop te zetten.

Harders Plaza biedt alle fans van de hardere stijlen een heerlijke avond uit in haar regio. Met top artiesten, een dikke geluidsinstallatie en een perfecte sfeer staat Restylerz garant voor kwaliteit wat zich onderscheid van andere evenementen in haar regio. Door te luisteren naar mensen uit de scene, artiesten te betrekken en talenten een platform te bieden heeft Restylerz een grote voorsprong op de rest.

Tip van de organisatie: Alle afgelopen edities van Restylerz zijn over het algemeen zeer druk bezocht. Wil jij zeker zijn dat je op zaterdagavond naar binnen kan komen, zorg dan dat je in de voorverkoop je ticket bemachtigd om eventuele telleurstelling te voorkomen. Bekijk hieronder de complete line-up voor aankomende editie, koop je ticket en zet hem direct in je Partyflock of Facebook agenda.

Line-up
Josh & Wesz
Digital Punk
Proto Bytez
E-Force
Titan
Winnaar DJ Contest
Hosted by MC Renegade

Impressie
Benieuwd naar hoe de Restylerz 2.0 editie er aan toe gaan? Bekijk op www.restylerz.nl alle foto’s van afgelopen edities. Zo krijg je een goede indruk van de locatie en de gezellige sfeer. Meer weten over Harders Plaza? Neem dan een kijkje op www.hardersplaza.nl

Tickets
Zoals eerder aangegeven in dit bericht raad de organisatie je aan om je ticket in de voorverkoop te koop op www.restylerz.nl of via de website van Harders Plaza om eventuele telleurstelling te voorkomen. Tickets kosten slechts 12,00 euro in de voorverkoop. Er is ook een beperkte deurverkoop voor de late beslissers, deze heeft dezelfde prijs a 12,00 euro. De minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar. Bij twijfel kan er om legitimatie worden gevraagd.

Eerste twee winnaars van DJ-Contest zijn bekend!
De DJ Contest welke Restylerz in het leven heeft geroepen is afgelopen. Iedereen bedankt voor het insturen! We zijn aangenaam verrast door het aantal inzendingen en met name het enthousiaste wat veel van jullie hebben over gebracht. Na goed overleg met verschillende artiesten en betrokken heeft Harders Plaza de eerste 2 talenten gekozen. De twee gelukkige winnaars, welke een plekje op volgende editie verdienen zijn: DJ Reactiv en DJ Dark Chemistry. De winnaars krijgen een persoonlijk bericht van de organisatie! Alvast van harte met het behalen van een plekje achter de DJ-Booth bij Restylerz!

Social Media
Volg Restylerz op Social Media en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws, leuke acties en overige informatie. www.facebook.com/restylerz2.0 en www.twitter.com/restylerzVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 26-09-2012 om 22:05 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook