Harders Plaza maakt line-up bekend voor nieuwe hardstyle editie Restylerz 2.0

Harders Plaza knalt lekker door met haar maandelijkse hardstyle concept. Op zaterdag 03 november staat namelijk de vijfde editie van Restylerz 2.0 alweer op het programma. Met opnieuw een dikke line-up, een scherpe entreeprijs en natuurlijk alles wat Harders Plaza te bieden heeft qua geluid, show en sfeer, zal je ook deze editie absoluut niet mogen missen!

Restylerz 2.0 – Unleash The DJ’s
Zoals vermeld zullen er weer een aantal internationale top artiesten laten zien wat ze waard zijn. Dit maal is het de beurt aan o.a. Alpha² en Ran-D om jullie een super vette avond te bezorgen. Wat dacht je van Jack of Sound? Of DJ Hasty Boy uit Frankrijk? Stuk voor stuk allemaal top DJ’s die keihard zullen vlammen. Ook winnaars van de DJ-Contest, het duo genaamd Dark Chemistry zullen laten horen wat ze waard zijn. Check hieronder de complete line-up voor Restylerz 2.0 – Unleash The DJ’s!

Alpha²
Jack of Sound
Proto Bytez
Ran-D
Hasty Boy (FR)
Dark Chemistry (winner DJ-Contest)
Hosted by MC Shizzler

Restylerz 2.0 – Promo Mix Proto Bytez
De residents van Restylerz 2.0 hebben speciaal voor deze editie weer een dikke promo-mix in elkaar gezet! Kan jij dus niet wachten tot 03 november en wil je alvast lekker in de stemming komen? Luister dan hier naar een dikke promo-mix.

Impressie
Benieuwd naar hoe de Restylerz 2.0 editie er aan toe gaan? Bekijk op www.restylerz.nl alle foto’s van afgelopen edities. Zo krijg je een goede indruk van de locatie en de gezellige sfeer. Meer weten over Harders Plaza? Neem dan een kijkje op www.hardersplaza.nl

Tickets
Tickets kosten slechts 12,00 euro in de voorverkoop. Er is ook een beperkte deurverkoop voor de late beslissers, deze heeft dezelfde prijs a 12,00 euro. De minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar. Bij twijfel kan er om legitimatie worden gevraagd.

Social Media
Volg Restylerz op Social Media en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws, leuke acties en overige informatie. www.facebook.com/restylerz2.0 en www.twitter.com/restylerz.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-10-2012 om 21:59 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook