Harders Plaza zet de tijd op… Hardcore

Harders Plaza, vele kennen het van de bekende radiospotjes op SLAM!FM, andere kennen deze prachtige club door er te zijn geweest als bezoeker. Dit uitgaanscentrum, gelegen in Harderwijk, behoort al 5 jaar tot een van de mooiste clubs van Nederland en terecht! Na vijf jaar zich volledig gericht te hebben op o.a. de club, house en urban scene wordt het nu ook tijd om de hardere stijlen goed te gaan vertegenwoordigen, het heet immers niet voor niets “Harders Plaza”.

Dit vernieuwde Indoor Festival Center (vanaf september 2013), richt zich vanaf heden niet alleen op house en clubliefhebbers maar heeft ook ruimte gemaakt voor liefhebbers van de hardere stijlen. Vorig jaar werd er al een succesvol hardstyle evenement geïntroduceerd wat maandelijks plaatsvindt onder de naam Restylerz 2.0. Daarnaast staat er het eerst in de geschiedenis van Harders Plaza op 19 oktober 2013 een dik hardcore evenement op de agenda: Make Some Noise World Tour!

Op zaterdag 19 oktober is Harders Plaza dus het decor waarin artiesten als Partyraiser, Endymion en Evil Activities hun liefde voor hardcore ten gehore brengen en daarmee Harders Plaza transformeren naar een echte Hardcore tempel. Verdeeld over maar liefst 4 zalen gaat deze XL editie van Make Some Noise de boeken in als niet te vergeten. Met een scala aan topartiesten, gruwelijk dik geluid, entertainment, dikke lasershows en jou als liefhebber gaat het gegarandeerd los op Hardcore kick-off in Harderwijk! Check hieronder de complete line-up:

Make Some Noise
Endymion
Partyraiser
Evil Activities
Masters of Noise (GER)
Obsession (ENG)
Hosted by MC Renegade

RAW Hardstyle Noise
Frequencerz
Thera LIVE
Alvaverb
Outbreak (AUS)
Electric Punk
Proto Bytez
Hosted by MC Livid

Female Hardcore Noise
Amada
Miss Jay
Marlice
Rheeza

New Born Noise Makers
Van Diepen
D33t
Pure Insanity
B-Stylez
Balder vs. Noizebanger
SinaK-E

Kom op zaterdag 19 oktober naar Harders Plaza en maak dit historische moment mee! Tickets zijn voor slechts €20,- te koop via Paylogic in de voorverkoop op www.restylerz.nl, www.hardersplaza.com of bij een van de 450 Primera Stores bij jouw in de buurt.

Meer informatie over Make Some Noise World Tour vind je op www.restylerz.nl, www.hardersplaza.com of op onze social media kanalen: www.facebook.com/restylerz2.0 en www.twitter.com/restylerz.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 01-09-2013 om 20:20 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook