Harderwijk maakt zich klaar voor nieuwe hardstyle editie van Restylerz 2.0 met DJ Zany

Restylerz 2.0, een hardstyle evenement in Harders Plaza wat alsmaar aan het groeien is, biedt een plek aan iedereen in regio Harderwijk die van de hardere stijlen houdt. Harders Plaza, is met meerdere zalen en diverse muziekstijlen de ultieme uitgaansgelegenheid! Restylerz 2.0 zet haar edities voort, met de aftrap van 2013 op 05 januari en biedt ook het komende jaar de hardstyle fans een plek om maandelijks helemaal los te gaan met de beste beats van de vetste artiesten!

De kick-off van 2013 moet natuurlijk wel een knaller zijn, Restylerz heeft dan ook niemand minder dan DJ Zany weten te strikken voor deze editie! Naast DJ Zany zullen ook Titan en Juized vertegenwoordigd zijn, hebben de Modifyers uit Belgie hun eerste optreden in Nederland en zijn Proto Bytez ook weer aanwezig! Dit allemaal onder de vertrouwende vocals van MC Renegade.

Line-up:
Zany
Titan
Juized
Modifyers (BE)
Proto Bytez
MC Renegade

Impressie
Benieuwd naar hoe de Restylerz 2.0 edities er aan toe gaan? Bekijk op www.restylerz.nl alle foto’s van afgelopen edities. Zo krijg je een goede indruk van de locatie en de gezellige sfeer. Meer weten over Harders Plaza? Neem dan een kijkje op www.hardersplaza.nl

Tickets
Tickets kosten slechts 12,00 euro in de voorverkoop. Er is ook een beperkte deurverkoop voor de late beslissers, deze heeft dezelfde prijs a 12,00 euro. Wil jij er zeker van zijn dat je binnenkomt? De organisatie raad je aan je ticket in de voorverkoop te komen om eventuele teleurstelling te voorkomen! De minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar. Bij twijfel kan er om legitimatie worden gevraagd.

Social Media
Volg ons op Social Media en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws, leuke acties en overige informatie. www.facebook.com/restylerz2.0 en www.twitter.com/restylerz.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 24-12-2012 om 11:15 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook