Hardnoise 2010: Laatste update & nieuws

Op zaterdag 8 mei zal vanaf 23.00 de ‘ondergrondse bunker’ Estrado het domein zijn van de beste hardstyle beats & strings met niemand minder dan het duo Degos & Re-Done. Via dit persbericht wil de organisatie je een laatste update geven betreft HARDNOISE: het hardstyle evenement van Harderwijk en omstreken.

De twee talenten Degos & Re-Done zullen respectievelijk beginnen met een rustige set en ruig afsluiten en in het heetst van de strijd hun grootste hits ten gehore brengen. Wat te denken van de nummers [email protected]@, Rawness, Fuck with the dj en uiteraard hun nieuwste releases. Hoe dan ook staan de heren garant voor een flink aantal uren keihard hardstyle geweld. De grondleggers Trilok & Chiren van Mythica Records hebben het duo niet voor niets onder hun hoede genomen. De heren zorgen sinds enkele jaren dat in elke club of zaal, ongeacht de grootte, iedereen compleet uit zijn dak gaat.

Degos & Re-Done zelf kijken uit naar aanstaande zaterdag. ‘We beginnen beiden al een beetje (gezonde) spanning op te bouwen en langzaam er naartoe te werken! Het wordt tijd om Estrado te doen schudden tijdens ons vijf uur durende set. De flyer zegt alles: HARDNOISE! Wij zullen dit dan ook heel letterlijk nemen’, aldus de heren.

Wie al eens in Estrado geweest is, weet waar het over gaat. Het geluid, de lokatie, de feesten, de crew, het is allemaal in staat om jou een geweldige avond te bezorgen. Tijdens deze avond zullen de heren nogmaals er alles aan doen om Estrado te laten beven op haar fundering. Er zal niets aan het toeval worden overgelaten. Op 8 mei is Etrado de plek om lekker uit je bol te gaan!

Tickets
Estrado opent zijn deuren om 23:00 en zij sluiten om 04:00.
Tickets zijn voor slechts 9 euro exl. fee te koop via de website www.hard-noise.nl

HardnoiseVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 05-05-2010 om 10:47 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
iSenSe` 05-05-2010 @ 11:34:38

5uur zo ey!
Maar ff bespreken met maten!

Mol 05-05-2010 @ 13:32:34

Waarschijnlijk kom ik nog wel f kijken :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook