Hardnoize – The Battle: Line-up en informatie

Zaterdag 28 januari gaan weer alle remmen los in N201 met een nieuwe editie van Hardnoize. Dat ook de nieuwe generatie dj’s veel publiek op de been weet te krijgen en – niet onbelangrijk- OP de dansvloer weet te houden was duidelijk te merken tijdens de vorige editie. Ook in de nieuwe editie van Hardnoize weer een keur aan dj’s die het klappen van de zweep kennen en zich met elkaar gaan meten in een hardstyle battle van 6 uur: Darknezz vs Demassus, Thomas Wurtz vs Jaydee, Zero Sanity vs San Miquel en natuurlijk de vaste Hardnoize residents Thosba, Rosko en Jor-D.

Zero Sanity en San Miquel, beide resident dj’s bij de Magic Show op Q-dance radio, staan in de startblokken om door te breken voor het grote publiek. Zero Sanity draait sinds 2002 en produceert ook zelf succesvol eigen nummers sinds 2007. Verschillende tracks werden ondersteund door de DJ’s als Brennan Heart, DJ Luna, Josh & Wesz en Thilo & Evanti. Dit motiveerde natuurlijk enorm om door te zetten en zijn muziek naar een hoger niveau te tillen. Vanaf 2009 werden zijn eerste hardstyle tracks ook regelmatig gedraaid op grote evenementen en sindsdien is Zero Sanity een rijzende ster in het hardstyle circuit. Zijn geluid kan worden omschreven als gepassioneerd, fris maar met een out of the box twist. Zero Sanity is regelmatig te zien op grote feesten in diverse landen zoals Polen, Engeland, België, Hongarije en Denemarken. Beslist iemand om in de gaten te houden!
Zijn battle maatje van deze avond, San Miquel, is sinds 2008, dus nog relatief kort actief als hardstyle dj, maar zijn ongebreidelde enthousiasme en talent viel snel op. Tijdens elk optreden word je als feestganger getrakteerd op een zeer afwisselende set waarin op een dynamsiche en aanstekelijke manier het hele hardstyle spectrum de revue passeert. Zodoende heeft hij al op grote evenementen als the Qontinent gestaan en sinds hij in 2009 ook is begonnen met het zelf produceren van hardstyle tracks stromen de boekingen binnen.
Evenals zijn battle maatje van vanavond Zero Sanity is San Miquel resident dj bij The Magic Show. The Magic Show is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de bekendste radioshow in de hardstyle scene. De show, die elke maandagavond wordt uitgezonden op Q-dance radio, houdt elke keer weer duizenden luisteraars aan hun speakers gekluisterd. De Magic show is te beluisteren op internet: www.themagicshow.nl

Darknezz, Demassus, Thomas Wurtz, Jaydee en residents Thosba, Rosko en Jor-D zijn inmiddels bij alle liefhebbers uit de omgeving wel bekend. Met optredens bij bekende evenementen in de omliggende clubs als P60 en club Bright hebben zij hun sporen wel verdiend en zullen ook vanavond alles geven om iedereen lekker los te laten gaan op de beste hardstyle en raw hardstyle van dit moment. Het laatste uur wordt bovendien nog een tandje bijgezet en wordt de avond met een compromisloze set hardcore afgesloten zodat iedereen met een moe maar voldaan gevoel het weekeind af kan sluiten.

Kaartverkoop en overige info
Er is geen voorverkoop, maar net als de vorige keer worden door de dj’s kaarten verspreid waarmee je korting op de entree kunt krijgen. Met kaart is de entree 5 euro, zonder kaart 7,50.

N201 is open om 22:00 en de minimumleeftijd is 16 jaar, legitimatie verplicht.

Meer informatie is te vinden op www.n201.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 18-01-2012 om 16:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (5)

Plaats reactie
Jor-D 18-01-2012 @ 16:15:10

Rammen! :D

Rosko 18-01-2012 @ 16:52:47

Ram bam bam klets :p

Jur 18-01-2012 @ 20:43:47

MC Disney?

Jor-D 19-01-2012 @ 00:26:13

Jur is een troll :P

San Miquel 19-01-2012 @ 14:24:00

Wordt een gezellige boel!! :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook