Hardnoize – The Dark Side: De line-up

Regelmatig laten bekende artiesten van zich horen tijdens Hardnoize en deze keer is dj Titan te gast. Al op 11 jarige leeftijd werd George Pinas oftewel Titan besmet met het harddance virus. Een klasgenoot verzamelde de legendarische Thunderdome cd’s en live registraties en de kleine Titan droomde  al snel van een dj-carriere. Na het behalen van de tweede plaats tijdens Q-Factor, een dj-wedstrijd die Q-Dance organiseerde, ging het snel met Titan. Hij draaide op grote feesten als Q-Base en drie keer op de legendarische Defqon.1 Festival.

Tegenwoordig is Titan ook erg druk in de studio en na het verzenden van enkele demo’s sloot hij zich aan bij Fusion  Records in 2009. Zijn eerste release, Nightmare / Strength & Fury is word veel gedraaid en er zal nog meer sterk materiaal verschijnen van de hand van dit nieuwe supertalent. Ook als persoon is Titan een opmerkelijke verschijning: een twee meter lange, donker getinte dj is niet alledaags in het hardstye circuit.

Sinds een paar maanden heeft Hardnoize telkens dj’s te gast van hardstyle radio show “The Magic Show” op Q-dance radio. Deze keer staan dj’s Juized en The Geminizers achter de knoppen. Als je over energie praat, sterke mixvaardigheden, zware hardstyle en totale waanzin, dan heb je het over de Geminizers. Mark Thoonen en Joost van der Velden vormen samen dit duo sinds 2006.  Met hun enthousiaste uitstraling maken ze indruk op iedereen die heeft zien draaien. De Geminizers behoren beslist tot de beste entertainers die de hardstyle scène te bieden heeft en bovendien komt er ook veel sterk eigen materiaal uit die zich kenmerken door een behoorlijk rauwe stijl. In 2011 introduceert The Magic Show dj Juized in de harddance scène. Een combinatie van een verfrissende eigen stijl en een ongelooflijk talent is de beste manier om deze rijzende ster te omschrijven. Binnen enkele maanden na zijn introductie zijn z’n tracks gedraaid op evenementen zoals Defqon, Dance Valley, Decibel en The Qontinent.
Meer over The Magic show op www.themagicshow.nl

Behalve de bekende gezichten van resident dj’s Jor-D en Thosba deze keer ook een heel nieuw gezicht in de line-up: dj No Regretz uit Mijdrecht doet een van zijn eerste optredens en is bezig met het zelf  organiseren van hardstyle feesten in zijn woonplaats. Onder de naam “Nightlife” is de eerste editie in de Fabriek op zaterdag 3 maart.

Alle dj’s staan garant voor een rauwe editie van hardnoize, vandaar de ondertitel en ook de aankleding zal niet geheel standaard zijn, maar heeft een donker randje.

Kaartverkoop en overige info
Er is geen voorverkoop, maar net als de vorige keer worden door de dj’s kaarten verspreid waarmee je korting op de entree kunt krijgen. Met kaart is de entree € 7,00, zonder kaart € 9,00. N201 is open om 22:00 en de minimumleeftijd is 16 jaar, legitimatie verplicht.

Hardnoize – The Dark Side
Zaterdag 25 februari van 22:00 tot 04:00
N201, Zwarteweg 90, Aalsmeer
www.N201.nl

Like Hardnoize op Facebook om als eerste up-to-date te blijven van nieuwe edities!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 15-02-2012 om 19:23 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook