Hardshock Festival 2013: Anthem release, travel info en bekendmaking line-up

Hardshock Festival, een uniek hardcore festival op een van de mooiste recreatieplassen die Nederland kent, de Wijthmenerplas in Zwolle. Met vijf grote area’s met ieder haar eigen muziekstijl waaronder Hardcore, Early Rave, Industrial, Frenchcore, Terror en Raw Hardstyle zal ook deze tweede editie absoluut niet onopgemerkt aan je voorbij gaan. Hardshock Festival staat in Nederland, maar ook in het buiteland nu al bekend om haar exclusieve programmering. Ben jij klaar voor een keihard, rauw en underground festival? Hardshock Festival  – If Hard Isn’t Hard Enough!

Anthem Release Hardshock Festival 2013
Dit jaar zijn niemand minder dan Endymion en Ophidian in de studio gedoken om samen het anthem te produceren voor Hardshock Festival 2013. Op 15 december werd het anthem voor het eerst gepresenteerd tijdens Fusion of Dance Indoor. Check hieronder de beelden en het anthem van Hardshock Festival 2013!

YouTube Preview Image

Line-up Release
Op 27 april 2013 zal Hardshock Festival net als vorig jaar het officiële Europese hardcore festival seizoen openen. Met een line-up die meer dan 75 internationale artiesten kent, haalt de organisatie dan ook alles uit de kast om jouw festivalseizoen onvergetelijk te laten beginnen. Verwacht optredens van alleen de beste underground artiesten uit binnen- en buitenland, zeldzame live optredens en nooit eerder vertoonde battles. Vanaf 14 januari 2013 zal er per week een area en bijbehorende line-up bekend gemaakt worden. Houdt onze website en social media kanalen goed in de gaten om zo als een van de eerste op de hoogte te zijn.

Omdat de organisatie je niet te lang wilt laten wachten, worden er alvast een aantal namen bekend gemaakt. Check hieronder de eerste namen van Hardshock Festival 2013!

Mark N (AUS)
LIVE: Ophidian (NL)
The DJ Producer (UK)
LIVE: Dr. Macabre (FR)
Code Black (AUS)
Simon Underground (GE)
LIVE: The Destroyer (IT)

Festival & Bus Tickets
Tickets voor Hardshock Festival zijn op verschillende manieren te koop. Iedereen uit Nederland heeft de mogelijkheid om tickets te kopen via Paylogic, een van de 400 Primera Stores of online op www.hardshockfestival.com. Een festival ticket kost €39,50 ex. Fee .Wil je met de bus vanuit jouw woonplaats? Kijk dan op www.eventtravel.nl voor meer informatie over bus- en combitickets voor Hardshock Festival. Kom je niet uit Nederland en wil je toch graag een ticket kopen, ga dan naar www.hardshockfestival.com, daar vind je meer informatie over hoe je het best je ticket kunt bestellen. Voor bezoekers uit Duitsland zijn officiële Hardshock Festival tickets te koop via www.partytickets.de.

Ook over de grens wordt er veel gepraat over Hardshock Festival, speciaal voor deze liefhebbers heeft Hardshock Festival samenwerkingen opgezet met diverse busmaatschappijen uit Noorwegen, Denemarken, Zweden, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Spanje en België. Wil jij graag Hardshock Festival bijwonen en ben jij geïnteresseerd in een georganiseerde busreis? Bekijk dan op www.hardshockfestival.com alle reisinformatie, busmaatschappijen en informatie waar en hoe je aan tickets kunt komen.

Algemene Informatie
Hardshock Festival
27 April 2013
Wijthmenerplas – Zwolle
Leeftijd 16+
Ticketprijs: €39,50
Website: www.hardshockfestival.com.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 09-01-2013 om 19:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook