Hardshock Festival 2013: Bekendmaking Mainstage

Op zaterdag 27 april kunnen alle hardcore liefhebbers zich opmaken voor een dag vol bruut geweld van meer dan 75 internationale artiesten. Op deze dag gaat namelijk de tweede editie van Hardshock Festival plaatsvinden. Hardshock Festival, wat het eerste officiële hardcore festival is van Europa in 2013, opent op deze dag het hardcore festivalseizoen en wel op een hele mooie locatie, de Wijthmenerplas in Zwolle (NL).

Zoals je hebt kunnen lezen in het vorige persbericht gaat Hardshock Festival de komende vijf weken elke week een area met bijbehorende line-up bekendmaken.

De area’s zullen als volgt bekend gemaakt worden:
Maandag 14-01-2013 – Hardshock Mainstage
Maandag 21-01-2013 – Industrial Area
Maandag 28-01-2013 – Early Rave / Oldschool Area
Maandag 04-02-2013 – Frenchcore / Terror Area
Maandag 11-02-2013 – Raw Hardstyle Area

Hardshock Festival heeft net als vorig jaar haar uiterste best gedaan om ook dit jaar weer uniek en alles behalve standaard te programmeren. De artiesten die op mainstage staan zullen allemaal hun eigen stijl draaien, verwacht dan ook alles behalve een mainstream podium. Met artiesten als The DJ Producer, Ruffneck en Promo in combinatie met de beats en breaks van Tymon en een live optreden van The Destroyer zal deze area kei- en keihard gaan beuken.

Wat te denken van de live optredens van Endymion en Ophidian, die samen het Hardshock Festival Anthem 2013 hebben geproduceerd? En DaY-mar met haar smaakvolle producties? En Mad Dog die met zijn eigen sound iedereen helemaal gek kan maken? Stuk voor stuk zie je hier allemaal helden die op hun eigen manier de show stelen. Check hieronder de complete mainstage line-up!

LIVE: Ophidian (NL)
Partyraiser (NL)
The DJ Producer (GB)
Tymon (AU)
Ruffneck (NL)
LIVE: The Destroyer (IT)
Tieum (FR)
LIVE: Endymion (NL)
Mad Dog (IT)
Promo (NL)
Insane DJ Mafia (FR)
Amada (NL)
Master of Noise (DE)
DaY-mar (NL)
Fight (FR)
Hosted by MC Ruffian (NL)

Festival & Bus Tickets
Tickets voor Hardshock Festival zijn op verschillende manieren te koop. Iedereen uit Nederland heeft de mogelijkheid om tickets te kopen via Paylogic, een van de 400 Primera Stores of online op www.hardshockfestival.com. Een festival ticket kost €39,50 ex. Fee .Wil je met de bus vanuit jouw woonplaats? Kijk dan op www.eventtravel.nl voor meer informatie over bus- en combitickets voor Hardshock Festival. Kom je niet uit Nederland en wil je toch graag een ticket kopen, ga dan naar www.hardshockfestival.com, daar vind je meer informatie over hoe je het best je ticket kunt bestellen. Voor bezoekers uit Duitsland zijn officiële Hardshock Festival tickets te koop via www.partytickets.de.

Ook over de grens wordt er veel gepraat over Hardshock Festival, speciaal voor deze liefhebbers heeft Hardshock Festival samenwerkingen opgezet met diverse busmaatschappijen uit Noorwegen, Denemarken, Zweden, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Spanje en België. Wil jij graag Hardshock Festival bijwonen en ben jij geïnteresseerd in een georganiseerde busreis? Bekijk dan op www.hardshockfestival.com alle reisinformatie, busmaatschappijen en informatie waar en hoe je aan tickets kunt komen.

Algemene Informatie
Hardshock Festival
27 April 2013
Wijthmenerplas – Zwolle
Leeftijd 16+
Ticketprijs: €39,50
Website: www.hardshockfestival.comVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-01-2013 om 21:30 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook