Hardshock Festival 2013: Trailer, Anthem Release en nieuwe Promomixen

De maand april is aangebroken, met nog een kleine 4 weken te gaan maakt Nederland zich op voor het eerste officiële hardcore festival van 2013! De Wijthmenerplas in Zwolle, een van de mooiste recreatieplassen van Nederland, gaat namelijk op 27 april het decor zijn van de nu al legendarische tweede editie van Hardshock Festival. Check hieronder de trailer, line-up, info over het anthem release en nieuwe promomixen!

YouTube Preview Image

Zoals je eerder in onze nieuwsberichten hebt kunnen zien heeft Hardshock Festival een blik artiesten opgetrokken die je niet alledaags voorbij ziet komen. Met meer dan 75 artiesten uit binnen- en buitenland met namen als Mark N, Tymon, Partyraiser, Titan, Dr. Peacock, Hellfish en Dr. Macabre is de fundering voor dit festival al gelegd. Met de vele positieve reacties over dit festival, de enorme run op tickets, een super dikke line-up en natuurlijk een prachtige locatie in Nederland gaat Hardshock Festival het festival van 2013 worden wat jij als liefhebber echt niet mag missen! Check hieronder nogmaals de complete line-up:

Hardshock Mainstage
LIVE: Ophidian (NL)
Partyraiser (NL)
The DJ Producer (GB)
Tymon (AU)
Ruffneck (NL)
LIVE: The Destroyer (IT)
Tieum (FR)
LIVE: Endymion (NL)
Mad Dog (IT)
Promo (NL)
Insane DJ Mafia (FR)
Amada (NL)
Master of Noise (DE)
DaY-mar (NL)
Fight (FR)
Hosted by MC Ruffian (NL)

Industrial Area
LIVE: Hellfish (FR)
Section Grabuge (FR)
Richie Gee (ES)
LIVE: Omkara Techichi (NL)
Manu Le Malin (FR)
Petrochemical (NO) vs. Warchetype (NL)
E-Noid (NL)
Deathmachine (GB)
LIVE: Bartoch (FR) vs. LIVE: The Punisher (FR)
Chimera (GB) vs. Cemon Victa (NL)
Sandy Warez (BE)
The Outside Agency (NL)

Early Rave Area
Frantic Freak (NL)
Delta 9 (US)
Laurent Ho (FR)
Mark N (AU)
Dano (NL) vs. Chosen Few (NL)
System 3 (IT)
Bass-D (NL)
LIVE: Dr.­ Macabre (FR)
Leviathan (NL)
LIVE: Advanced Dealers (IT)
Buzz Fuzz (NL) vs. Rheeza (NL)
Hosted by MC Da Mouth of Madness (NL)

Frenchcore/Terror Area
Radium (FR)
Dr. Peacock (NL)
Simon Underground (GB)
LIVE: Dr. Vannacut (DE)
Subversion (IT)
Rotator (FR)
Rictus Sempra (PT)
LIVE: The Speed Freak (DE)
SRB (NL)
Crazy-2nr (GB)
LIVE: Frazzbass (IT)
LIVE: Junkie Kut (GB)
Fight (FR) vs. Noizefucker (NL)

RAW Definition Area
Prefix & Density (NL)
Titan (NL)
Hasty Boy (FR)
Radical Redemption (NL)
Frequencerz (NL)
Solutio & The I’s (NL)
Kax Deejay (AU)
Mind.­Illusion (NL)
Proto Bytez (NL)
Code Black (AU)
ArmenianBoy (NL)
Deetox (NL)
Hosted by MC Renegade (NL)

Anthem Release by Endymion, Ophidian en Deathmachine
Op 5 april 2013 zal het officiële anthem van Hardshock Festival uitgebracht worden. Dat Endymion en Ophidian het anthem voor hun rekening hebben genomen is niks nieuws, maar wist je ook je dat niemand minder dan Deathmachine de remix heeft gemaakt? Check hieronder het officiële anthem van Hardshock Festival.

YouTube Preview Image

Promo Mixen
Hardshock Festival heeft de afgelopen weken al een aantal dikke promomixen online gezet. De twee nieuwste promomixen van niemand minder dan Endymion en Partyraiser zijn hier onlangs aan toegevoegd! Op www.youtube.com/hardshockfestival zijn ze allemaal stuk voor stuk te beluisteren! Verwacht nog een aantal exclusieve promomixen van o.a. Tymon en Masters of Noise!

Amada: http://bit.ly/XzMPI
Leviathan: http://bit.ly/Wq6lDT
Chimera: http://bit.ly/WK4Hzr
Omkara Techichi: http://bit.ly/YGpUrC
Rheeza: http://bit.ly/YFQRZr
Endymion: http://bit.ly/X63kcf
Partyraiser: http://bit.ly/YVMFJa

Festival & Bus Tickets
Er is op dit moment een flinke run op de tickets, in Nederland maar ook in het buitenland worden veel (bus)tickets verkocht. De organisatie raad je dan ook aan om in de voorverkoop je tickets te kopen om eventuele telleurstelling te voorkomen.

Tickets voor Hardshock Festival zijn op verschillende manieren te koop. Iedereen uit Nederland heeft de mogelijkheid om tickets te kopen op www.hardshockfestival.com , via Paylogic of van de 450 Primera Stores in Nederland. Een festival ticket kost €39,50 ex. Fee .Wil je met de bus vanuit jouw woonplaats? Kijk dan op www.eventtravel.nl voor meer informatie over bus- en combitickets voor Hardshock Festival. Kom je niet uit Nederland en wil je toch graag een ticket kopen, ga dan naar www.hardshockfestival.com, daar vind je meer informatie over hoe je het best je ticket kunt bestellen. Voor bezoekers uit Duitsland zijn officiële Hardshock Festival tickets te koop via www.partytickets.de.

Ook over de grens wordt er veel gepraat over Hardshock Festival, speciaal voor deze liefhebbers heeft Hardshock Festival samenwerkingen opgezet met diverse busmaatschappijen uit Noorwegen, Denemarken, Zweden, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Spanje en België. Wil jij graag Hardshock Festival bijwonen en ben jij geïnteresseerd in een georganiseerde busreis? Bekijk dan op www.hardshockfestival.com alle reisinformatie, busmaatschappijen en informatie waar en hoe je aan tickets kunt komen.

Algemene Informatie
Hardshock Festival
27 April 2013
Wijthmenerplas – Zwolle
12:00 – 00:00
Leeftijd 16+
Ticketprijs: €39,50
Website: www.hardshockfestival.com.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 06-04-2013 om 18:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook