Hardshock Festival 2014: Bekendmaking van de line-up

Vele van jullie hebben hem al als vaste prik in de agenda staan, de 3de editie van Hardshock Festival gaat in 2014 op 19 april plaatsvinden. Met een zeer diverse programmering verdeeld over maar liefst vijf area’s waar muziekstijlen als Hardcore, Frenchcore, Industrial, Terror en Early Hardcore groots geprogrammeerd worden, is Hardshock hét Hardcore festival wat zich richt op de echte liefhebbers binnen deze scene. Voor iedereen die de afgelopen twee jaar Hardshock Festival bezocht heeft weet wat ze te wachten staat: 12 uur lang keihard beuken op de muziek van internationale helden op een van de mooiste locaties die Nederland rijk is, de Wijthmenerplas in Zwolle.

Net zoals voorgaande jaren gaat Hardshock Festival elke week een area inclusief bijbehorende line-up publiceren. Check hieronder de planning:

Maandag 13 jan: Mainstage
Maandag 20 jan: Industrial Area
Maandag 27 jan: Frenchcore/Terror
Maandag 03 feb: Early Hardcore
Maandag 10 feb: Drum’n Bass/Crossbreed

Hardshock Festival heeft ook dit jaar weer meer dan 75 artiesten weten te strikken, bijna de helft daarvan wordt overgevlogen vanuit het buitenland, wat het festival nog exclusiever maakt. De organisatie heeft er alles aan gedaan om onderscheidend te zijn en dat is gelukt! Bij deze derde editie ga je zeker weer een aantal zeer exclusieve battles zien en is de mainstage alles behalve “standaard”. Om je niet te lang in spanning te houden geeft de organisatie nu al enkele artiesten/battles vrij, check ze hieronder!

Partyraiser (NL) vs. Tieum (FR)
N-Vitral (NL) vs. Tymon (AU)
LIVE: The Destroyer (IT)
Frantic Freak (NL)
Bartoch (FR) vs. The Punisher (FR)
LIVE: OMI (ES)
The Sickest Squad (IT)
LIVE: I:gor (PL)

Zet Hardshock Festival 19 april 2014 nu in je agenda en spread the word! Wil je weten hoe het er afgelopen jaar aan toeging op de Wijthmenerplas? Check hier de aftermovie van Hardshock Festival 2013.
YouTube Preview Image

Ticketverkoop
De Early Bird tickets waren dit jaar razendsnel uitverkocht. Regular tickets zijn nog wel te koop op www.hardshockfestival.com of bij een van de 450 Primera winkels en kosten €39,50 ex. Fee. Let op! De minimumleeftijd voor Hardshock Festival 2014 is 16 jaar. Houdt de website van Hardshock Festival in de gaten, volg ons op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte over het laatste nieuws.

Hardshock Festival
19 april 2014
Wijthmenerplas – Zwolle
www.hardshockfestival.comVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 09-01-2014 om 15:59 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook