Hardshock Festival 2014: De laatste update

Aankomend weekend is het dan eindelijk zo ver, Hardshock Festival 2014! De voorbereidingen op het festivalterrein zijn inmiddels in volle gang, de eerste tenten staan, de tickets vliegen de laatste dagen massaal de deur uit en misschien wel het allerbelangrijkste is het weer voor een aankomend weekend er ook super goed uit ziet. De organisatie is er klaar voor, jij ook?

Time-Table
Vorige week heeft de organisatie de Time-Table al gepubliceerd. Heb jij hem gemist of wil je nog even puzzelen? Check hem hier!

Weerverwachting
Het weer voor aan komende weekend ziet er goed uit! Er wordt nu gesproken over 20 graden, heerlijk festivalweer dus! In Nederland weet je het maar nooit met het weer, houdt er daarom rekening mee dat het in de avond flink kan gaan afkoelen. Er zijn op het terrein voldoende kluisjes aanwezig voor een extra trui of jas.

Area’s en Festivalterrein
Hardshock Festival vind plaats op één van de mooiste locaties die Nederland rijk is, namelijk op een prachtige recreatieplas in Zwolle, de Wijthmenerplas. Het festivalterrein ligt naast een mooie plas en is van alle gemakken voorzien. Daarnaast zullen 4 van de 5 area’s, in tegenstelling tot vorig jaar, volledig overdekt zijn. Hardshock Festival 2014 heeft dus één open-air Mainstage en 4 overdekte area’s!

Ticketverkoop
De ticketverkoop gaat erg hard! Tickets voor Hardshock Festival zijn te koop op www.hardshockfestival.com of bij een van de 450 Primera winkels en kosten €39,50 ex. Fee. Let op! Klik hier om direct je tickets te kopen: http://bit.ly/1g0ZcRQ. Voor de late beslissers zal er ook nog een beperkte deurverkoop zijn op de dag zelf a €50,-.

Leeftijd
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Kluisjes
Op Hardshock Festival zijn voldoende kluisjes aanwezig. Voor het gebruik van kluisjes wordt een kleine borg betaald, welke je weer terugkrijgt wanneer je de sleutel in komt leveren.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met b2s te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is ‘zero tolerance’. Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Pinnen
Het is mogelijk om te pinnen op Hardshock Festival. Er zijn voldoende pinapparaten aanwezig, zowel bij de entree als bij de muntenverkoop.

Merchandise
Op het festival zal een grote kledingstand aanwezig zijn. Er zal ook speciale Hardshock merchandise verkocht worden. Exclusief verkrijgbaar bij de merchandise stand op het evenement.

Busreizen met Event Travel
Nog steeds geen vervoer naar Hardshock Festival? Geen zorgen! Je kunt tot aanstaande donderdag nog je combiticket kopen! Meer informatie over de organiseerde busreizen vanuit Event Travel vind je op www.eventtravel.nl. Koop extra voordelig jouw combitickets (entree- inclusief bus ticket) met een korting van 3,95 euro per combiticket! Er zijn ruim 190 opstapplekken vanuit heel Nederland.

Pendelbus Tickets CS Zwolle – Festivalterrein
Vanaf de achterzijde van station Zwolle rijden a.s. zaterdag vanaf 11.30 uur pendelbussen naar het festivalterrein. Een retourticket kost Euro 5,- (incl. fee) in de voorverkoop en Euro 8,- bij de pendelbus. Boek je ticket dus nu alvast via OnlineTicket.nl en bespaar Euro 3,-! Klik hier!

Houd voor de terugreis rekening met een korte wachttijd bij de pendelbushalte. Houd tevens rekening met extra reistijd voor het halen van je spullen uit kluisjes en de looproute naar de pendelbushalte. De laatste pendelbus vertrekt om 00.30 uur bij het festivalterrein. Houd hier dus rekening mee!

Parkeertickets
Kom je met de auto naar Hardshock Festival? Bestel dan nu alvast je parkeerticket via OnlineTicket.nl. Een parkeerticket kost Euro 10,- (incl. fee). Het parkeerterrein ligt direct naast het festivalterrein, je hoeft dus niet lang te lopen! Klik hier om direct je parkeerticket te bestellen!

Routebeschrijving
Amersfoort: Volg de A28 naar Zwolle. Neem afrit 18 (Zwolle-Zuid). Neem de eerste afslag naar de IJsselallee. Volg de gele borden “Hardshock”.

Meppel: Volg de A28 naar Zwolle. Neem afrit 20 (Zwolle-Noord). Sla onderaan de afrit linksaf de N35 Ceintuurbaan op. Volg de gele borden “Hardshock”.

Almelo: Volg de N35 Heinoseweg richting Zwolle. Volg de gele borden “Hardshock”.

Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars en parkeerstewards op! Gebruik geen navigatiesysteem vanaf het eerste gele bord. Vanwege het evenement is een aantal wegen afgesloten. Dit herkent je navigatiesysteem niet.

Eten en Drinken
Het is niet toegestaan eten en/of drinken mee te nemen op het festivalterrein. Iedereen wordt bij binnenkomt vriendelijk verzocht etenswaren en drinkwaren weg te gooien.

Social Media
Houdt de website van Hardshock Festival in de gaten, volg ons op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Praat online mee en gebruik de hashtag #hardshock!

Shortlinks
-       Official Aftermovie 2013                        http://youtu.be/PrJDinB0ieI
-       Official Trailer 2014                   http://youtu.be/JfOtz9vkcQc
-       Official 2CD Compilatie               http://shop.thirdmovement.nl/
-       Anthem 2014 by Promo             http://youtu.be/95VkgI74GxA
-       Anthem Remix 2014 by I:Gor    http://youtu.be/IOx2g8fbyZo
-       Hardshock Festival Mixes          www.soundcloud.com/hardshock

Hardshock Festival – Your Underground Destination!
19 april 2014 – Wijthmenerplas, Zwolle (NL)Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 16-04-2014 om 19:38 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook